reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hahaha, ja też pomału się w psa zamieniam :-D Niestety przy tej kanalizie to żadna radość taki węch. Dobrze, że my mamy przydomową oczyszczalnię i nie musieliśmy się podłączać, bo bym się wściekła jakby mi tak co rusz się coś psuło. A to ustrojstwo się zatyka nawet od papieru toaletowego, który nie rozwala się dobrze w wodzie.
BTW pies już biedak czeka na spacer, ale nie ma bata, póki się nie przewietrzy nigdzie nie idę :-p
Trudniejsze sprawy geodezyjne to się czasem ciągną po dobrych kilka latek... Znajomi geodeci z biura obok mają takie jedno rozgraniczenie, które już 10 lat się ciągnie i końca nie widać. Na szczęście większość jest dosyć czytelna i w kilka miesięcy udaje się załatwić co trzeba :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Pies był siknąć o 18, to jeszcze nie ma dramatu, ale przyzwyczajony do swoich pór wychodzenia ;-) Na ogrodzie to on się nie załatwi, ani nie siknie nawet. Nie ma lekko, trzeba z burkiem chodzić :-D Ale mi to pasi, bo potem dzieciaka na trawę bez stresu puszczę ;-)

No to porządny burek- na swoim nie nasyfi- to tak jak moje:-) podwórko, ogród czyściutkie, ale pójść na łąkę sąsiada- ojoj dobrze,że nikt tam nie chadza:-D:-D:-D, ale i to nasze ADHD się szybciutko nauczyło:-)

Psy to mądre zwierzątka są :-D Burek wyprowadzony, zjadł kolację i tłucze się z jakimś patolem.. A ja buszuję na allegro, jeszcze tyle rzeczy do kupienia dla Okruszka ;-)

Franiowa- dla Natalki?!?!No najwięcej masz w centrum....na Hallera jest, ale to collegium,

Mal- a za czym buszujesz?!?!Mi jutro przyjdzie przesyłka- myślę już z resztą:-)

hej:)

FraniaMama=to juz tak prawie pełną parą w Opolu? a dom nadal czeka na mojego Totka?:-D

Sylha,Mal-jak Wam zazdroszczę sierściuchów w domku:/ może kiedyś...

hej:)

FraniaMama=to juz tak prawie pełną parą w Opolu? a dom nadal czeka na mojego Totka?:-D

Sylha,Mal-jak Wam zazdroszczę sierściuchów w domku:/ może kiedyś...

A to Twoja połowica nie owłosiona!?;-) a to masz się zamiar tak daleko wyprowadzić!?!Ale parapetówę zrobisz?!?!:-) Jak wczoraj emka poinformowałam o Twojej propozycji to mu się bardzo dziub ucieszył:-)

reklama
Do góry