Tin a to intsrukcja obsługi z Tomkiem nie wypadła? ;-) Wiem - pewnie położna ją zeżarła
Mal najpierw musisz się napatrzeć na te szafki (tak minimum kilka miesięcy), non stop przekładać te rzeczy co to "tylko na chwilę" się tu stawia. A potem najlepiej zacząć gromadzić słoiczki, soczki, herbatki, kaszki dla malucha - wtedy się okazuje, że nawet najbardziej pojemna szafka może tego nie przetrwać i trzeba w końcu zorganizować na nowo (co nie zmienia faktu, że nasza kuchnia też, choć nowo zaprojektowana i zrobiona dopiero co, pod wymiar własnego projektu, też jest do przeróbki - projekt nie zakładał zmywarki, która jednak wprowadziła się do mojej kuchni - i odtąd nie jest tak wygodnie, jak być miało; z jednej strony tak, ale każdy kij ma dwa końce...) ;-)
Franiowa odkurzaczem nie poratuję, ale my ostatnio mieliśmy wypadek z kotkiem (tzn. kotek miał wypadek na naszym materacu w sypialni - wlazł, jak drzwi w upały były otwarte i potem niezauważony przez nikogo został jak wszyscy z domu wyjechali); kupiłam takie cuś
SAVIC REFRESH CAT_KOT_LIKWIDUJE ZAPACHY (2583364098) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ewentualni epróbowałbym jakiś vanish do dywanów...
Choć mam nadzieję, że po plamie nie ma już śladu ;-)
Mal po tym specyfiku powyżej nic nie czuć - no może tylko sam specyfik (w całej chałupie aż

); no ale dwa dni wietrzenia (specyfiku) i juz cacy
O!
saly :-) Miło, ze wpadłaś - dawno Cię nie było.
My trochę zajęci ostatnio, ale postaram się już być na bieżąco znowu.
A tak poza tym, to dzień dobry, dobry wieczór i dobranoc