reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

No prosze ni ebyło mnie chyba 2 dni a tu takie nowości...
Gratuluje Agnieszko!
Amelka Tobie tez grauluje udanego USG i ocywiscie nagrania,ja niestety takiego nie mam,mam za to zdjecia z 3d,jak je dostała to non stop sie w nie gapiłam:-)

Spóźnione życzenia dla naszego polskiego solenizanta:-)
Moja juz tez niedługo...rany wciąz nie mogę uwierzyc ze to juz 2 lata,dopiero co mnie kopała i brzuch mi wybrzuszała,a teraz juz taka duża:szok:
Juz chce drugieeeee:-p

Lece na jakis film bo to w koncu moj pierwszy wolny weekend odkąd pracuje:-)

reklama
Aga gratulacje!!
Rubi na spiocha karm!! nie budz...
Amelkowa az zazdroszczę pooglądania maleństwa...to cudowne chwile....

A ja się pochwale bo ostatnio miałam smutki nad rzeczką...Ola przybrała tylko 200 g za 1,5 msc...nic poza deserkami, biszkoptami nie chciala, ani kaszki ani zupki.....a chudzinka taka i cycuch nie wystarcza...bylo mi tak smutno,.A dzis-zjadła ziemniaki , troszkę marcheweczki ale za to rzuciła się na brokuła....Zjadła sporo i nie papke tylko lekko duszony widelcem, wogóle Ola woli w kawałeczkach zamiast papki- słoiczki dlatego jej nie smakują...a kolacja to chyba ze 100 g kaszki wcisneła -pierwszy raz!Noi soczek sama z kubeczka wypiła...Ech cieszę się bardzo....;-):tak::-):happy:
A! i dzis powiedziala do mnie mama!! pewnie nie kuma jeszcze ale tak ładnie to mówiła!!!A wogole to Ola woła mnie z pokoju takimi okrzykami jak mnie nie widzi....kumata bestia...
A kiedy jakis spacerek grupowy? zanim zima nas zastanie?

hej:-)

dziękuję w imieniu Maćka za życzenia kurcze wczoraj była taki grzeczniutki a dziś normalnie diabełek w niego wstąpił!:szok::szok::szok: wszystko na NIE!! ale jestem dumna bo z podwórka sam przyszedł do domciu tzn ze mną ale na własnych nóżkach bo tak to przeważnie jest pół godziny wołania aż w końcu gonitwa, na ręce i do domu uhhh dziś mnie to minęło:-):-):-)
a ja padam ze zmęczenia cały tydzień rannej zmiany mnie wykańcza ale może jutro syn da troszkę dłużej poleżeć

Marcik Ty faktycznie umawiaj się na przegląd bo jak rubi Ci tyłka nie skopie to ja to zrobię:tak::tak::tak:!

a co do nosideł i chust to ja wybrałabym ......... wózek hehe jakoś tak tradycyjnie :-D:-D:-D

idę nynać więc ładnie mówię dobranoc :-)

Bry zaś pierwsza :-p
Mój mały szef kazał mamie zwlec sie juz o 6-tej :wściekła/y: normalka weekend :wściekła/y:

no bic mnie publicznie chcą ;-):-p, pojde tylko na 1 miejscu mam do załatwienia 2 mega wazne sprawy i kilka równie waznych, a to koniecznie musze zrobic w tym miesiacu. Pojde w pazdzierniku :-)

Daggy ma racje (ps. gratulcje dla Oli za postępy :) ), ze mogłybysmy się spotkac, pogoda robi się coraz bardziej beznadziejna :crazy:. Kiedy to było jak się spotkałysmy, wieki temu chyba com? ;-)

Gangster zaczyna kozaczyc, jak chodzi sam nic a nic matkie nie słucha :eek:, cos czuje, ze bedzie bardzo ciążko :szok: ... do tego jeszcze TZ mnie wnerwia, chyba spakuje walizke, Gangstera pod pache i zaczniemy nowy level :shocked2:

to sobie popisałam z rana, miłego weekendu :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
druga???

Dziewczyny! Ja sie na razie na zadne spacery nie pisze... wytaszczylam ten wozek wczoraj - pot mi ciurkiem po doopie lecial ale jakos dalam rade :tak: Monika zasnela w drodze do piwnicy i nie obudzila sie nawet jak walczylam z 3 zamkami i wyciaganiem wozka :-)
super ;-) pojechalysmy ;-) w parku na ZWM panna sie jednak obudzila i wrzask taki podniosla ze :szok::szok::szok: wzielam ja do nosidla - nic - dalej krzyczala, no to wypakowalam ja z nosidla i wzielam na rece - spokoj i bloga cisza ale jak mialam ja trzymac i pchac wozek do domu? poza tym lezala troche w wozku i balam sie ze mi ja przewieje taka cieplutka i byc moze spocona (chyba ja ciut za grubo ubralam...) na sygnale lecialam z nia do domu a pod klatka patrze - panna spi... pojezdzilam jeszcze troche wokol bloku ale tez sie zaraz obudzila i znow wrzask....

najgorsze jest to ze jej nie moge uspokoic smoczkiem :-( wiec ja sie pisze na grupowy spacer dopiero jak sie Monisia dogadam w sprawie smoka badz znajde inny sposob na uspokojenie krzykaczki (branie na raczki nie wchodzi w gre!)

a nosidlo mam tylko do transportu po schodach i wyciagania wozka :-)

zmykam bo Ktosik placze...

PS. a wczoraj ja niestety obudzilam :-(

Monia dopiero zasnela... jak wstala o 9:00 tak ja albo karmilam albo usypialam...
zarlok jeden je bez opamietania a jak uleje to musi uzupelnic - coby do samego gardla bylo :tak: Jasiek robil dokladnie tak samo a wlasciwie lepszy byl bo jak sie ulewalo a dalo sie polknac to polykal :tak:

ide zjesc sniadanko ;-) udanego weekendu ;-)

rubi ja tez mam niezlego glodomora, najgorsze jest jak pije na raty, w sencie napije sie, wydaje mi sie ze ma dosyc, przysnie, a jak go odloze to tak szuka cyca, ze musze mu dac znowu. i efekt jest taki ze w nocy jak wstaje na karmienie to j cala godzine, a ja potem ejstem nieprzytomna, odsypiam rano, ale dlugo tak sie nie da bo za pare tygodni mama i tesciowa pojada i bedzie tzreba wstawac na rowne nogi :tak: oby do tego czasu wszystko sie jakos uregulowalo :tak:dobrze tylko ze Patryk nie placze i nawet jak nie spi to lezy i sie patrzy, co dla mnie po doswiadczeniach z pierszym dzieckiem jest czyms nowym :szok: i jak robi kupke albo puszcza baczki to sie nie prezy i nie steka, Dominik ryczal za przy kazdym baku :szok: oby tak dalej, chociaz kolki zaczynaja sie po 3 tyg wiec nie zapeszam na zapas:no:

reklama
hej kobitki
Aga bo chłopcy od małego chcą być cały dzień na cycu!!Olcia to od poczatku w 5 min sie najadała i byłoby super gdyby nie kolki....
Amelkowa korzystaj z wolności!! czytaj i bycz sie jak najwięcej bo zaraz będzue finito!
Rubi nie wiem co ci poradzic z tymi spacerkami , dziwne bo Ola spała całe spacerki jak suselek nawet jak kolki miała to na spacerku spała ze 2-3 godzinki...Ja w marcu juz duzo chodzilam z nią. Potem będzie zimno więc korzystaj póki możesz z dworu to dla ciebie i maleństwa dobrze. Moze lżej ja ubieraj. Ja zawsze cienko ubirałam bo Ola nie cierpi jak jej gorąco a poza tym zawsze jest ciepła . Nawet w chłodne dni spi naguska albo w body bez rekawków.
A my jutro na nauke pływania idziemy!! piewrwsze zajęcia!!:happy::happy: juz sie cieszę!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry