reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Padam na pysk, od rana latałam, własnie jem sniadanie :szok:

Amelkowa basen to 280zł 10 zajec po 30 min. Ja bardzo chciałam, zraziło mnie to nagrzewanie w zimie po, malenstwa musza az 1,5h spedzic w szatni zanim wyjdą na dwor.
A co tam daja na tych targach?;-)

Rubi nie gadaj, ze to był wasz 1 spacer :szok::szok:. Gangster na drugi dzien po powrocie ze szpitala juz łaził ( co mialam wyrandowac jak upaly byly :confused:), a jak wozka nienawidził ło matko ( mysle, ze Monie tez on drazni):-p.

Daggy miłego pływania :tak:

Aga odpukuje w niemalowane, oby tak dalej :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Daggy a my byliśmy dzisiaj na basenie,bo do tej jutrzejszej grupy juz nie zdążyliśmy:sorry:,a szkoda ,bo byśmy sie spotkały.Fajnie było mały zajarany:-DSuper,ze Oli apetyt wrócił:tak:
Aga ja miałam identycznie z Maćkiem,co go odkładałam to on sie budził i dalej głodny,a problem z bąkami przyszedł później:sorry:Odpoczywaj póki masz mamy do pomocy.
Rubi to bardzo dobrze dziecku robi jak jest na spacerku codziennie.Więc póki co korzystaj ,bo może już cieplejszych dni sie nie doczekamy:sorry:,ale oby nie.Wiadomo,że jak leje, zimno strasznie to ja też odpuszczałam,ale postaraj się przy lepszej pogodzie chociaż na 15 min wyjść.Jęśli się pannie Moni w wózku i w nosidle nie podoba to polecam MT:tak:
Marcik pierwsze słyszę,że 1,5 h po trzeba odczekać:eek: Myśmy wyszli odrazu,chociaż wcale ciepło dzisiaj nie było,tyle tylko,że dzieciak był ciepelej niż zwykle ubrany i czapa na główce.Z reszta nikt nie czekał,wszyscy poszli,my jak zwykle na końcu:zawstydzona/y:Ale w zimie to raczej sobie zajęcia odpuścimy.
Amelkowa my się wybieramy w sobotę na te targi.

Ostatnia edycja:
Madzia pojecia nie mam jak jest z dziecmi po roczku. Ja chciałam z małm Gangsterkiem chodzic w zeszłym sezonie, nawet nie pamietam juz gdzie to wyczytałam, w kazdym badz razie wydawało sie uzasadnione :tak: i sobie podarowalismy ... moze teraz bym nie miała takiego ryku przy myciu głowy z głosnym krzykiem nie nie nie :-(

Hej wieczorkiem, a ja piekę rogaliki drożdżowe z nutellą :-p:-p:-p właśnie mi się druga tura zaczyna rumienić :-D:-D pychota...

A na tych targach nie wiem co dają, dlatego chcę iść zobaczyć :-);-)

Ja tez nie mysle czekac 1,5 h!!! czapa na łepetynke i do auta....mała od marca lata bez czapki, wiatr czy deszcz.....ma sie hartowac. Napewno nie chucham i nie dmucham na nią. I tak od niemowlaka. Zawsze tylko sprawdzałam czy nie marznie ....ale zawsze ja leciutko ubierałam. Nawet nieraz miała zimnie łapki jak z ocenianiem pogody przesadziłam( bo mi zawsze gorąco).
Amelkowa- podziel się!!!:-D:-D

Bry pierwsza, to juz sie robi nudne :-p

Amelkowa nie kuś :cool2:

Daggy wiesz co innego latac z gołą głową normalnie a inaczej po kąpieli jak organizm jest wychłodzony, mnie to zniecheciło skutecznie, bo co ja miałabym w tej szatni tyle czasu robic, grac w klasy :-p:-D. Pomijajac juz fakt, ze my z synem to zmarźluchy :cool2:

reklama
Laski co maja starsze malce, help;-)

Mam problem z ubraniami dla Gangstera jakie kupowac :eek:, powiedzcie mi ile mniej wiecej w drugim roku zycia wam małoletni urosli?
U nas rozmiar 86 ledwo ledwo. Z 92 roz prawie nic nie mozna dostac, a jak jest to mi sie nie podoba:-p, wiec kupuje 98-104 ( niby 2,3,4 lata), góry sa ok, troche luzniejsze co akurat ja lubie u dzieci :tak:, ale spodnie leca z dupki jak nie maja gumy do przepinania i są ok 4 cm za długie :shocked2:. Teraz nie wiem czy nie przesadzam, ze na wyrost kupuje, bo moze mi tak Gangsta szybko nie bedzie rósł :eek:
Patrzyłam do ksiazeczki i w 8 m-cu zycia mierzony po ciele miał 82cm, a teraz na stojaco, fakt, ze rozkraczony stał i tak cud, że stał 86cm. Niby przez tyle m-cy tylko 4 cm urosł, a mi sie wydaje, ze wiecej :eek:

A zapomiałam sie wam pochwalic, ze wczoraj upolowałam małemu cud mokasynki, co tam, ze zima idzie, bedzie miał jako kapcie po domu :-p. Sa o cały 1 cm za duze roz 23 ( w sumie mowia, a by 1 cm za duze kupowac), moze dotrwaja do wiosny w co wątpie :-p

Czapke jesienna juz mamy na 3-6 lat :szok:, ta na 1-3 była przymała :szok:. Ja nie wiem jak oni naklejaja te rozmiary, nic sie nie zgadza :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry