M
Marcik&Kuncek
Gość
Aga mozliwe
Gangster jak był całkim malusi i lubił jesc
, jadł czesto 2 x cycek + butla 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak urosnie to bedzie sie w duzej kapac , <wiec o kant d....
Coś jak Gangster Marcikowy ;-) Także to możliwe ;-)
i pokazuje gdzie się szelki zapina
). No i kupiłam jej dwie takie sukieneczki, do tego 2 bluzeczki, bezrękawnik (tak mi się spodobał, że nie mogłam się powstrzymać
)
)

No ale jeszcze troszkę.
Jutro skończę 36tc i będzie z górki ;-)

z reszta tez mialam cos kupic ale mialybyc u mnie blizniaki no ale ze byly jednojajowe i z jednymi naczynkami to jedno bylo slabsze i jedno drugiego wciagnelo 
no ale wazne ze to zdrowe i ze tak to sie skonczylo a nie ze sie urodziloby chore i potemniedajboze jakies problemy straszne
no dobra koniec o smutnych rzeczach...
nogi nie puchna krzyz narazie nie boli choc czasem jak dluzej postoje to odczuwam ale ogolnie ok ;-) wlasnie najbardziej sie balam tego rzygania ale jakos mnie ominelo :-)

Najtańsza i najzwyklejsza okazała się najlepsza, a później to już w normalnej wannie 

i jutro kupuje krem na blizny i rozstepy - jak zadziala to dam znac a jak nie to nie bede Wam glowy zawracac...

pki co podbieram Moni oliwke 
:-);-)
ladnie rano wypil szczepionke i cala mase syropkow - lekoman maly ;-):-);-)
"rycerzy" (szczepionka - rycerze bronia go przed wirusami i bakteriami) ale ufoludka (Marsjanki - witaminy) zamiast ssac polknal 
;-)
papapa