Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Myślałam ,że ze szpitala juz w dwupaku nie wyjdziesz
,a widzę,że speeda teraz dostałas niezłego-tyle zrobić z takim brzucholem
To ja bez wczoraj może 1/10 tego co ty wczoraj zrobiłam
Pamiętam,że ja też robiłam co mogłam,żeby małego juz z brzucha wygonić,a on i tak tydzień dłużej posiedział,ale w sumie fajnie wyszło,bo jesteśmy w trójkę urodzeni 10-tego
Przerabialiśmy juz katar przez zeszły tydzień,a wczoraj gorączkę i przez to na basen też nie poszlismy
Na szczęscie dzisiaj młody lata jak gdyby nigdy nic,wszystko mu przeszło i oby nie wróciło.
i przez to boję sie z nim na spacery wychodzić.W piątek wyszłam i co? już wieczorem miał gorączkę
Ale myślę,że to od zębów skoro mu tak szybko przeszło.Marcik moja dyrekcja powiedziała że ona mi musi wypłacać macierzyńskia umowę miałam tylko na rok. Mogła mi przedłużyć tylko do dnia porodu, ale macierzyński i tak by mi musiała płacić, to przedłużyła na kolejny rok, bo i tak nie oszczędzi a mnie chce
![]()
, mimo, ze w tej pracy jakies ponad 1,5 roku siedziałam 

Faktycznie jak byliśmy w Anglii to dzieciaki porozbierane i nawet zimą bez czapek,abywało,że z gołymi stópkami -no to akurat juz przesada,ale faktem jest,że są tam dzieciaki bardziej zahartowane i mniej chorują.
Ech..w lecie to problemu przynajmniej nie ma,chyba jak niedźwiedzie pochowamy sie w chacie i wyjdziemy na wiosnę

trzymajs sie i nie panmikuj - na pewno wszystko będzie dobrze pewnie w przeciągu doby będziesz tulić córeńkę 

:-):-):-)

ja Maćkowi jeszcze rajtek nie ubierałam no ale faktycznie najwyższy czas !!!!!!!!!! Jutro ubieramy rajtuzki hehe ciekawe jaka będzie reakcja mojego urwisa.........

na ich punkcie sa takie slodkie ukochane ....pozdrawiam ciepło wszystkie was!!!!!!!!