M
Marcik&Kuncek
Gość
Bry, ale tu pusto
Rubi gdzie się podziałaś?

Rubi gdzie się podziałaś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i może przez to ta gorączka) poleciałam z nią do lekarza a ta przepisała jej antybiotyk w zastrzykach 

wiecie byłam w takim strachu ze zaczełam z nią jeździć 2 razy dziennie ale kurde one są tak bolesne i mała mi się tak wygina, płacze i stanąć na nóżce nie może że normalnie serce mi pęka na milion kawałeczków.

już ne mam pomysłu co robić.....
jakaś żyłka mała mu pękła ale była na tyle mała że na tomografii nic nie wyszło
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
. Tacie ręka do konca jeszcze nie pósciła
, kącik ust, który wczoraj jeszcze był sztywny, a dzis jest juz ok
.
, oby to było jednorazowe i chwilowe tfu tfu tfu
. Biedna malutka :-(, moze klej jej emle wtedy zastrzyk nie boli
. A na obolałe miejsca kładz jej okłady z altacetu, ładnie wyciaga.
i oby dłuuugo nic nie było trzeba tfu tfu.
Bidunia ta twoja córunia:-(Faktycznie czasem lekarze nie myślą i odrazu antybiotyk,a to chyba takie do końca dobre nie jest.Mój lekarz jest przeciwny antybiotykom i naprawdę w ostateczności tylko przepisuje.A ty oszczędzaj się kobito!

dzisiaj była pierwszy raz na dworze na chwilkę! Tak ciepło że ją wystawiliśmy na 10 minut zamiast werandować
gdyby wózek dojechał już to byłaby i dłużej... no ale...
raz że ćwiczysz i masz lepszą kondycję, dwa - dzięki temu że wiedziałam jak kiedy oddychać do 8 cm praktycznie na luzie rodziłam, świetnie sobie radziłam ze skurczami i nawet tak bardzo nie bolało. 
starałam się 'poluzować' skurcze i w ogóle chciałam sobie stamtąd pójść 

no ale się nie dało...Rubi nas tu opier....la za 'cisze' na forum, a sama znika na 2 dni, ojjjjj nie ładnie nie ładnie ;-)

jeno watki i klimaty czasem nie te....

a wlasnie amelkowa jeszcze jedno pytanko jak urodzilas Anie to swoje ciuszki mialas czy w szpitalnych smigala?? jak to jest bo tam sie cos zostawia jak sie moze cos tak czytalam na tym forum wczesniej ale chcialabym wiedziec dokladniej... wiec jeszcze tylko Cię pomęcze z tym tematem ;-) a w ogole jak tam zdrowko ?? ciężko z dzidzią czy lżej niz myslalas?? :-)
, wstajemy i się udzielamy na bb ;-)