missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
natimove super dziekuje ci za odpowiedz
ja dopiero lece rodzic na poczatku marca ale chcialam sie zorientowac pbo czytalam wlasnie ze ma porod rodzinny byc za free a znieczulenie za 300 zl ale to sie juz dowiem po nowym roku czy sie mienilo czy zostalo jak kiedys no i super ze sale do porodu sa pojedyncze nie wyobrazam sobie jakbym miala stekac z innymi paniami w jednej sali makabra jakas
dzieki sliczne jeszcze raz...
ja dopiero lece rodzic na poczatku marca ale chcialam sie zorientowac pbo czytalam wlasnie ze ma porod rodzinny byc za free a znieczulenie za 300 zl ale to sie juz dowiem po nowym roku czy sie mienilo czy zostalo jak kiedys no i super ze sale do porodu sa pojedyncze nie wyobrazam sobie jakbym miala stekac z innymi paniami w jednej sali makabra jakas
dzieki sliczne jeszcze raz...
a w ogole ja bym chciaa pojsc do szkoly rodzenia od stycznia to bedzie 8 miesiac czy to nie za pozno ?? tzn poczatek 8 miecha...
, cóz zrobic jak to moj ulubiony dzieciecy sklep w tym miescie ;-). Ja ubieram Kubcia jak małego starego, a tu zawsze trafiaja w mój gust
. Ciekawa jestem poprostu jaka cene maja na niego sklepy i ile przepłace jak coś