Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,jak się znajdzie to ci napiszę.Płaszczyk śliczny i taki fikuśny z tymi guzikami z tyłu
i z gory dziekuje 
) sparalizowało w połowie, buzie, rękę i noge
. Spuchło wszystko, powoli go puszcza ... matko ale sie martwie:-(. Tomografie i przepływy juz miał zrobione wszytko idealne. W przyszłym tyg rezonans bedzie miał. Pewnie to od jego obolałych pleców:-(dziewczyny odpowiecie mi na kilka pytan? bardzo bym wdzieczna byla odnosnie szpitala w opolu bo jakies info mam ale nie jestem pewna na 100 % i chcialabym sie upewnic :
1) jakie sa porodowki tzn czy sale osobne czy pojedyncze
2) czy za porod rodzinny sie placi i ile i za znieczulenie ile.. bo slyszalam ze od lipca mialo to sie zmienic i nie wiem czy nadal jest 150 i 600 zl...
3) czy zostawia sie cos w szpitalu np spiochy czy kaftaniki jak sie wychodzi
4) czy dostaje sie jakies probki dla dzidziusia jak sie urodzi
5) jak wygladaja pokoje jak juz sie urodzi dzidzia chodzi mi o to czy sa tam przewijaki i np potrzebne rzeczy do przewijania czy wszysto trzeba miec swoje a pytam bo czytalam w pewnej gazecie ze jest takie miejsce wlasnie u nas w kazdej sali ale glow sobie ucic nie dam ...
no to chyba tyle barrdzo bym prosila o odpowiedz jesli macie czas prosze serdecznie i z gory dziekuje