reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

no i mam zdrapke... bo lekarz pediatra o ktorym myslalam ze bede zapisywac do niego moja dzidzie przyjumuje w poradni oddalonej troche od mojego domku.
pytam wiec Was mamy, mozecie na priv polecic mi jakiegos dobrego pediatre, ktory przyjmuje w okolicach zwm? a jak nie to jakiegos innego godnego polecania?

reklama
Anik cóż ci poradzić,chyba tylko to co Amelkowa,że musisz jak najczęściej Karolci okazywać uczucia i zainteresowanie.Minie jej to,ale trzeba czasu.Do męża nie ma co miec pretensji,ale on też mógłby jej tłumaczyć,że mamusia jest oki i starać się zachęcać Karolke żeby spedzała czas też z tobą.Powodzenia! Co do karmienia ,to ja nie pomogę,bo miałam ten sam problem.Położna mówiła ,ze wszystko jest dobrze,a mnie sutki bolały niemiłosiernie,mały się nie najadał i w efekcie po dwóch miesiącach skończyłam karmić piersią:sorry:.
Co do mieszkania,to byliśmy wczoraj:tak: Ach jak fajnie,są już wszystkie ścianki działowe i tak mnie optymistycznie ten widok nastawił,że normalnie banan natwarzy cały czas:-D Takie bardziej realne mi się to wszystko teraz wydaje.Ale bank pieniądze przeleje dopiero 30.04,więc jeszcze kluczy nie mamy.
Dzisiaj jedziemy się rozejrzeć na płytkami i kuchnie tez bym chciała pooglądac tylko nie wiem gdzie:sorry: To samo podłogi i drzwi.
Doradźcie coś plis!!!!

Corina my chodzimy do Polimedu,ale to na Armii Krajowej więc z zwm kawałek.
Amelkowa buziaki dla Ani z okazji 6 miesięcy! Ech ...kiedy to minęło

Ostatnia edycja:
Amelkowa - rzeczywiscie 6 miechów za wami jejku jak ten czas leci a pamitam jak pojawi łas sie na forum będąc w ciąży i tak sobie myslałam ze pewnie napisesz pare postów i znikniesz :-) a tu prosze Anula konczy dzis 6 miesiecy a ty wciaz z opolankami zadomowiona na dobre hihi :-):-):-) usciski dla małej panienki ;-);-)

Madzia na malince jest blackredwhite - meble kuchenne moze cos sie wam spodoba? a poza tym to my szukalismy płytek w castoramie, liroy i obi

dziewczyny a meble pokojowe bardzo waskuie max 40cm głebokosci to gdzie mozna znalezc? i sofy rozkładane albo narozniki??

Anik Myśmy narożnik rozkładany kupili tez na malince,jakby to powiedzieć,jak jedziezz ozimską od centrum to po prawej stronie jeszcze przed suponem i blackredwhite ,ale juz za skrzyżowaniem z wiejską jest wjazd i tam też mają meble.Tam są w sumie dwa sklepy z meblami.Myśmy kupowali w czerwcu i dosć duży wybór był w tym pierwszym.
Mamy dzisiaj zamiar zajrzeć do cerpolu i może do obi,bo casto i liroya już zwiedziliśmy.

hej dziewczyny ;)
podczytuje Was caly czas, ale nie bardzo mialam sile pisac, Dominik mial zapalenie pluc, jezdzilismy do szpitala na zastrzyki, dzisiaj nas wypisali, ale jeszcze tydzień mam go trzymać w domu :szok: nie wiem jak to zniose, bo on juz dostaje szalu w domu :szok: mieszkam teraz u cioci Radka, obok jego rodziców, pomagają mi opiekować się Patrykiem jak jade do szpitala i zajmują się Dominikiem żebym mogła popracować. A w przyszłym tygodniu będe juz u siebie, z dwójką dzieci i ogromem pracy :szok: chyba będę po nocach siedziała:-( może do mamy mojej pojade na kilka dni :tak: zobacze.
Jak myslicie czy jutro sa jakies knajpy otwarte???? bo ja slyszalam, ze zamykaja tylko w krakowie i warszawie ?????

Aga niektóre mogą być pozamykane. Oj biedny Dominik,zdrówka!!! Ty tez się dzielnie trzymaj.Dobrze,ze masz kogoś do pomocy. Buziaki!

Amelkowa nażłopała się kawy wieczorem to teraz spać nie może :-):-D

a ja moge wypić 3 kawy i spać mi się chce ;-) tylko częściej sikam :tak:;-):-)

moja córka chyba ma szanse żeby być chrześcijanką ;-) przetrwała całą mszę :-) ksiądz ją pobłogosławił i nic nie syczało ani się Monia nie darła :-) więc moze nie mam diabełka w domu :-D

a wczoraj jak wróciłam do domu to mnie córka powitała szerokim uśmiechem i powiedziała "mama" i mimo, ze wcześniej już tak jej się udawało mówić to teraz chyba to było konkretnie do mnie ;-) "tata" nawija już chyba z miesiąc ;-) teraz kolej na mamę :-)

anik :-) już parę razy miałam Ci napisać i zawsze mnie ta moja Frużelina od kompa odciągała...
skontaktuj się z Poradnią Psychologiczno - Pedagogiczną na Niedziałkowskiego - pracuje tam psycholog Beata Kacprzyk - zajmuje sie dziećmi do 2rż
myślę, że Wam pomoże - nie może być tak, że obie z Karolcią się męczycie:tak:
u mnie takiego zwrotu akcji nie było ale odkąd się Monia urodziła to Jasiek mi się w nocy budzi i zawodzi "gdzie jest moja mamusia?", "kochana mamusiu przyjdziesz do mnie?" i tak latam po nocy między Monią a Jaśkiem :-)
na szczęście Jasiek uwielbia siostrzyczkę :-) raczej Monia jest zazdrosna i jak zobaczy ze ktokolwiek tuli Jasia to zaraz wrzeszczy :-)

no dobra...napawam się ciszą i spokojem - Monia śpi, Rafał śpi, jasiek jeszcze u dziadków :-)

3majcie się laski :-*

PS. Amelkowa ;-) kuknij czy i co Ci odpisali w sprawie spotkania opolskich BBmaniaczek ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ooo widze ,ze obydwie się nażłopały kawy:-D Przyszły do domu i jeszcze na bb zajrzec musiały -nałóg czy co?:-D:-D

Rubi powiadasz,że nic nie syczało w kościele,eee to diabełka nie ma:-D Pewnie tylko kwestia charakteru;-) A Monia jak zazdrosna to tez sie pod boki łapie? Pzrekomicznie to musi wyglądać:laugh2::laugh2::laugh2:

Miłego dnia leseczki,cieplutko już jest i słońce wychodzi:tak:

Do góry