reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Bry :-)

my dziś w komplecie w domu... Jasiek dziś do audiologa na badanie słuchu i do lekarza jeszcze potem... skoro tak cieplutko jest to może wezmę dzieciaki na Bolko??? albo do zoo...

Madzia ;-) Amelkowa pokazała mi gdzie w aparacie mam kamerę więc postaram się nagrać wściekłą Monisię - będę miała dowody, że moja córeczka słodka i grzeczna jest na fotkach i w wózeczku jak się 5 minut ogląda :-)

zmykam do łazienki paaaaaaaaaaaa

reklama
hej dziewczynki:-)

dawno nie zaglądałam na opolski wątek-przeważnie siedzę na lipcówkach;-) tak więc wpadłam, żeby Was pozdrowić i życzyć miłego, słonecznego dnia:-)

no i jesteśmy back :-)

Monia oczywiście musiała wtrącić swoje 3 grosze... od tygodnia nie sypiała przed drugim śniadaniem... jak już poszła spać to drzemała 20-30 minut... dziś, jak chcieliśmy iść do Zoo to Monia taka zmęczona była że zasnęła przed drugim śniadankiem i spała prawie...2 godziny :szok::szok::szok:
no i do Zoo nie było sensu już iść bo Jasiek miał iść do audiologa (właśnie poszli z R)

poszliśmy sobie na spacerek i rurki z bitą śmietaną :-) ja kupiłam sobie mrożoną kawę ale....fuuuuujjjjjjjj:baffled::angry:

no i znaleźliśmy sympatyczny placyk zabaw :-) nie ma tak jakiegoś wielkiego małpiego gaju (Jasiek bojący jest) ale jest ogrodzony, jest piaskownica :-) niech tylko Monia podrośnie to będą się bawić :-)

OK.. lecę do garów :-);-):tak:

Rubi a gdzie ten plac zabaw jeśli można wiedzieć? my obecnie jesteśmy na etapie ich zwiedzania,ale najważniejsze żeby była zjeżdżalnia.

Cześć :zawstydzona/y:
Pamiętacie mnie jeszcze ??
Miałam spore zawirowania, więc nic nie czytałam, nie zaglądałam, generalnie byłam offline :baffled:
Teraz trochę się poprawiło, więc postaram się zaglądać tutaj czasem ;-)

Pozdrówka :-)

to i ja się melduję :-)
wczoraj myślałam że padnę...mały dawał mi w kość całą noc i cały dzień, nie spał nawet pół godzinki, ja zaflegmione gardło i coś nie tak z okiem, karolina oczy zaropiałe jak nie wiem co :szok:, mały zrobić kupy nie może już drugi dzień :wściekła/y: więc płacze i się męczy, mam dość :baffled:
mam nadzieję że dziś chociaż uda mi się zrobić jakiś obiad i trochę posprzątać, a po południu polecę z karolką do lekarza

buźkaa

Hej! :-)

Anik ik oj rzeczywiście lekko nie masz:sorry2: Zdrówka dla was!
Amelka to rzeczywiście dzień fajny mieliście:tak: i te tulipany:-D ja to już nie pamiętam kiedy dostałam:baffled:
Rubi no ten plaz zabaw to w sumie nie daleko i od moich rodziców i od nas także trzeba będzie sie wybrac:tak: Dzięki za fotki!

Ja dzisiaj na odczulanie,a później sie do BlackRedWhite wybieram żeby mi meble wycenili,bo projekt sobie juz zrobiłam.Tylko mnie co niektórzy ostrzegają przed tym BRW:baffled:
Macie jakieś opinie o nich?

reklama
Do góry