reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Rubi dzięki za info, to widzisz, myślałam, że kaszki ikleiki te do przygotowywania na wodzie nie potrzebują, ani nie posiadają mleka, a tu taki zonk:baffled: A co do tych dziwnych produktów, to włąsnie gdzieś już czytałam i normalnie porażka, naprawdę w co drugim produkcie są jkaieś pochodne mleka:dry:

Agnieszka dobrze wiedzieć, że w rosmannie są takie obiadki:-). :cool2: Czyli możliwe, że Aleks niedługo dołączy do grona zębowców:-D

to faktycznie niezły przpeis z tym jogurtem:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agita,bo te kaszki do przygotowania na wodzie juz mają wskładzie mleko,dlatego dodajesz tylko wodę,także jak juz to musisz kupować kaszki ryżowe (z bobovity np.sa w żółtych opakowaniach) i później tak jak Aga przygotowujesz na mleku dla alergików:tak:
Co do ząbków to chyba nie ma reguły kiedy zaczną wychodzić.Mój Macius zanim wyszedł pierwszy zabek bardzo długo sie ślinił i pchał rączki do buzi.

no my w tym roku tez na wakacje nie jedziemy,tylko na wypad weekendowy - bb zlot dzieciaczków lipcowych,ale dopiero w sierpniu.

Aga :-) ufasz bo się jeszcze nie naciełaś :-) ale fakt, że ja się naciełam na bezglutenowych a nie bezmlecznych produktach... produkty dla niemowląt są pod taką kontrolą że chyba by taki numer nie przeszedł...

aaa.... raz się spotkałam w dzieciowej gazecie z przepisem na jakies danie dla alergika...jogurcik był w składzie...:szok::no::wściekła/y::baffled:

Aga ;-) może byc mleko ale nie musi...na pieczywie zwykle nie ma dokładnego składu ale w pszennych bułeczkach, chałce, bułeczkach maślanych.... trza uważać...

no i są to z reguły małe ilości a Patryk Ci całej chałki nie zje wiec dostaje minimalne ilości...gorzej jak nie przestrzegasz diety i tu jakies mleczko sie trafi, gdzies masełko...i wychodzi dawka ktora juz moze zaszkodzic...

hej kobitki
Rubi ponoc alkohol jednak nie pomaga na zemste..........
Madzia ja chętnie w[padne na kawkę :-):-) no...nawet na wode może być ;-);-)
Uwielbiam ogladac nowe mieszkania.....:happy2::happy2:
Xiox sto latek w zdrowiu i miłosci dla Kubusia!!!
Aga ty do mnie tez na kawkę wpaśc możesz jak jestes w okolicy często , dzis postarm się doprowadzic chate do użytku po wakacyjnej przerwie w mieszkaniu :tak::tak:

daggy doprowadz chate do uzytku bo ja lubie w gosci chodzic ;-), chociaz jak dla mnie to nie musisz sprzatac ;-) towarzystwo mi wystarczy ;-) bo jak na razie to tylko rubi mi towarzyszy ;-)

a ja tez uwielbiam ogladac nowe mieszkania ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
daggy :-) ja nie sprawdzalam jak to jest bez alkoholu :-) piłam ichnie piwa i bylam mega zadowolona ze po 7 jeszcze chodzę :-D
ale były w naszje grupie ktore nie piły i tylko one chorowały na zemste...
inna rzecz że my zęby myliśmy w mineralce i owoce tez myliśmy mineralka w pokoju...
wiedzielismy ze nie wolno uzywać lodu bo choc zrobione ze spoko wody to maszyna....fuj...

ja się jakoś uchowałam ale największego stracha mialam jak na wycieczki jechalismy bo w hotelu - luz - zamnkę sie w kibelku w pokoju i....
a w autokarze....przez pustynie.... ooooppppssss....

a ja laski bede miala posprzatane gdzies za 3 tygodnie...bo bedziemy wymieniac okna (podobno) no i sila rzeczy trza bedzie zrobic generalne sprzatanie potem...z praniem dywanów włącznie - a dla mnie to podstawa bo Monia ma tak uświnione kolana ze szok....

Daggy, Aga i która tam jeszcze chętna wpadajcie kiedy chcecie:tak: Mam nadzieję,że tymczasowym nieładem sie nie przejmiecie zbytnio;-) Dajcie tylko cynk wcześniej żebym na chacie była.
Daggy póki co to tylko kawa,bo wódy jeszcze nie mam w zaopatrzeniu:-D

reklama
No to ja wpadne jutro ;-) Jade zawieźć Dominika do cioci i odbieram Patryka koło 16-tej ;-) pewnie zjem obiad u teściów to koło 17-tej moge być, jesteś w domu??? przywioze książkę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry