reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Lepiej lepiej, efektowny kibelek Madzia :tak:

U nas jeszcze rury pod c.o. na całej chacie, cała elektryka, skuwanie, burzenie, murowanie ... pełno pełno ... ale ekipa jak wejdzie to nie wyjdzie dopoki nie skonczy, chyba ze sie kasa skonczy to beda zmuszeni isc :-D ... oby sie udało juz pazury obgryzam ...

reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dopiero wstałyśmy ;-) pierwsze otwarcie oka o 7:47 nastąpiło :-) a spałyśmy od 3:00 tylko ze....Monię miałam w łóżku...:-/
pierwszy raz... trochę połamana jestem, R omalo z łózka nie został wypchnięty ale się wyspałam i miałam nawet sny!!!
głoopie strasznie...np. ze przez powodz wypłyneły zwłoki ofiar katastrofy w Smolensku (przeciez oni pochowani w Polsce, kazdy gdzie indziej), ze się Jarosław zgubił ale odnalazł się w Opolu z wąsem i brodą...wyniki wyborów mi sie nie sniły ;-)

zmykam zrobic kawke bo anik jeszcze swoj ekspres testuje :-) :p :-D

miłego

hej kobitki
już wróciłam z wojaży arabskich. Bosko było. Hotel raj na ziemi, a w zasadzie miasto hotelowe włącznie ze spa......zafundowalismy sobie a co....polecam, pomimo obaw teraz uważam , że nie było czego się obawać. Warto spędzić takie wakacje a egipcjanie szaleją za dziećmi więc maja tam naprawde jak w raju.
Jakby kto cikaw to wklejam linka, fotki later.....All inclusive Hotels - Titanic Beach Spa & Aqua Park
Mała super się spisała, baaardzo grzeczna była, z taka podróżować można choćby na koniec świata. Lot zero płaczu i zero problemów, temperatura i zmiana - wogóle nie zauważyła, happy od samego początku- w ogóle to dla niej tam było jak w raju, dzieciaków ful, bodzców też, tereny cudo i powiem wam że wróciła starsza o rok :)
Dominik też był grzeczny ale on to już prawie nie zauważalny( kolegów pełno bo dużo polaków ). Dobrze że nosił walkie talkie bo bym miała non stop stresa. Polecam na wypady my zawsze wozimy i zbajomi też więc mamy niby komórki :tak:;-)
P spisał się też super;-):zawstydzona/y: Tylko ja .....ech.....od tygodnia zemsta faraona......ból jelit własnie mnie obudził........wziełam ibuprom , jutro chyba skoczę do lekarza......ale i tak fajnie było.....ała.....;-);-)
co do neta to jak coś wyślę wam cennik na maila.....jeśli nadal zaintereowane jestescie

Hej!!!

Daggy super poczytać takie rewelacje wakacyjne :tak: Teraz jakbym sie wybierała to mam do kogo uderzać po opinię. A wiesz,już jesteśmy sąsiadkami:-D:tak:
Rubi no ja też się w sumie lepiej wysypiam z młodym,bo nie trza kursować,ale z drugiej strony ten najmniejszy zajmuje najwięcej miejsca,bo śpi w poprzek i czlowiek połamany wtedy,jak całą noc pod ściąną jak śledż sie ciśnie:baffled:
ale,ale dwie nocki mamy przespane na nowym!!!!!! i to w całości,bez pobudek:cool2:

Ach,mówię Wam super jest tak u siebie:tak::tak: Jeszcze Was nie zapraszam,bo narożnika nie ma i siedzieć na czym nie ma,eee w sumie są krzesła to jakby która chętna to na kawę zapraszam,no nie tak dobrą jak Anik ,ale tez dobrą;-)
Jeszcze mysie łazienki mnie ceka,bo ciągle zakurzona,choć już dwa razy myta była.Podłogi też non stop brudne,łóżka nie mamy ,szaf nie mamy,tv nie mamy, ale i tak jest rewelacyjnie:tak:
O właśnie musze sprawdzić jak tam prezydent.
I z tym optymistycznym akcentem życzę wam miłego dnia!

daggy :-) ja mogła Cię dopaść zemsta faraona??? nic nie piłaś??? ehhh karmienie piersią...
a ten hotel to miedzy autostrada a morzem czy od strony pustyni??? bo nazwę pamiętam ale nie kojarzę z której on strony...
my byliśmy w Dana Beach i Coral Sea :-)
teraz marzy mi sie wyjazd do Sharm :-) ale tylko mi sie marzy......

mloda mi ryczy...

skoncze poniej............

Bry ;-)

Daggy superowe wakacje sobie zafundowaliscie :-) ... zazdroscimy wszystkiego prócz lotu :-p ja to nandertalczyk w tej kwestii jestem :zawstydzona/y:.
Dlatego za rok smigamy na Chorwacje ... autkiem :-D. Jakie tam sa super ceny:szok:. Teraz znajomi nas ciagną ( ale wiadomo co jest priorytetem), wynajeli exkluzywną wille z 9 pokojami, 4 łazienkami, kuchnią i basenem na 2tyg za 4 tys zł :szok:. Za rok zagarniamy ekipe i smigamy :tak:. Ktos chętny :-)

Madzia juz u siebie ... bosko :tak:. Na co ci tv:-p, moja mama ma i co z tego jak jeszcze nie zamowiła sobie kablówki czy innej tv :-p ... ma radio :-D

Rubi marzenia się spełniają, głowa do góry :tak:

Amelkowa widziałam fotki z Krasiejowa ( kumpel zrobił nalot jeszcze przed otwarciem) bosko tam jest, trzeba koniecznie pojechac :tak:

U nas weekend pół na pół, w sobote zadylanko z remontem, a wczoraj święto syna ... matko kiedy to zleciało :szok:
Kubus zachwycony, jak niosłam mu tort było "uuuuuuuu", a kompletnycm hitem była zapalona świeczka :-p

img0274aod.jpg

Kubus juz 3 noc wstaje z suchym pampkiem, po drzemce tez ma suchy, ale co z tego jak posadze na nocnik i zaraz z niego ucieka:-(. Na zwykły nocnik nawet nie usiadzie, siada na taka mini toaletke.
I moj dwulatek chyba całkiem rzucił picie mleka modyfikowanego ... tydzien juz nie tknął porannej butli z mlesiem :tak:. Ogladał program jak Superniania mowiła, ze picie z butelki to max do 2-latek i sie zastosował :-p. Mlesia z kubeczka nie tknie ... wiec rzucilismy je chyba na dobre.

Ostatnia edycja:
Hiox torcik cudny i pewnie pyszny,aż mi ślinka cieknie :-p Co do mleka,to u nas ta sama sytuacja i to juz tak od 2-3 m-cy.:sorry2: Teraz mleczko tylko w kaszce przemycam.
a i najwazniejsze:
Kubusiu wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka,wesołych zabaw, niesamowitych przygód, samych radosnych dni i dużo cierpliwości do rodziców

hej
Daggy witaj po odlotowych wakacjach ;-) oj jak ja bym gdzieś pojechała, ale muszę niestety poczekać do sierpnia ;-(
aaaaa i masz pozdrowienia od Asi i Pawła Wołek ;-)
Magda super, że juz na swoim, dzwoniłam do Ciebie w piątek, bo jechałam do apteki na Piotrkowską i chciałam Ci podrzucić książkę, ale nie odbierałaś :-(
A mój Patryk dzisiaj w domu, byliśmy u pani L. bo mój synek ma krew w kupie :-(
Mamusia się za bardzo podnieciła tym,że testy alergiczne wyszły ok, i w sobote dała gofra :wściekła/y: No i pani L. stwierdziła, że skoro po takiej ilości ma krew w kupie to jego alergia na mleko musi być mega wielka :szok: no chyba, że to nei z alergii.....:confused:

reklama
Aga ;-) na moje oko to alergia na mleko... Patryk miał teraz śliczne poliki ;-) bez sladu tej wysypki z wiosny....a testy wszyly ujemne bo przeciez mały jest na diecie eliminacyjnej to nie ma okazji zeby wytwarzac p/ciała :-(

ja teraz powoli wprowadzam rózne rzeczy ktorych dłuuuugo nie jadłam i...oferma jestem bo Monia miala podejrzenie 3dniówki... powinna wyjsc wysypka...wychodzi ale ja jej dalam w sobote kilka jagód a w piątek jajko zjadłam... i teraz nie wiem czy to alergia czy 3dniowka...:-/

Do góry