reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Heh widzę,ze coraz więcej chetnych na dzisiejszą kawkę:-D to taka przedparapetówka sie kroi:-D Spoko kubki już mam, to na kawkę wpadajcie:tak: Po 17 bedziemy w domu

Ostatnia edycja:
Dzien dobry,

Poł BB na kawce u Madzi, faktycznie jak praparapetówka :-) ( Madzia przytaszczyłam i wkleiłam fotki grafitowej łazienki:tak:)

Ja dzisiaj miałam nocne manewry, myslałam, ze skoncze zrywanie, a tu doopa :wściekła/y:. Mimo tego, ze sąsiad przyszedł i pomagał do 1 w nocy. Nienawidze tego przedpokoju, co za koszmar 10 pasków na krzyz, a i ja i TZ juz cierpliwosc tam stracilismy do reszty :wściekła/y:. Wróciłam o 5:40, a syn wstał o 6:25 :-p. Mama przed 7-mą pojechała juz do pracy. A TZ za godzine dopiero wjedzie do Polski, równie wypoczęty jak ja:-p, tylko on wieczorem znowu smiga, a ja dzis biore urlop i będę normalnie w nocy spac :tak:

Ostatnia edycja:
hej
Ja moich chłopaków odwiozłam do przedszkoli i muszę siąść do pracy, a strasznie mi się nie chce :-(
Amelka ładne te Twoje pomidorki, na żywo ładniejsze niz na zdjęciu ;-)

reklama
Do góry