reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

anik :-) my żyjemy...w domu mam w tej chwili jedyne 28,7 st.C ale na dworze ponoć cieplej :-/

wracaj - chrzcij Wojtusia i w czwartek widzimy sie o 17:00 w Bajlandii :-) pogadasz z Panią psycholog na temat Karolci :-) - leć na odpowiedni wątek i migiem zapisuj się na spotkanko :-)

a kosteczki po wycieczce spoko ;-) albo jestem juz stara jak mumia egipska i nic mnie nie ruszy albo nie jestem jeszcze taka stara żeby po 9 godzinnym spacerku sie rozsypywac :-D

reklama
Hey dziewczyny,

Rozpływam sie :-( mamy w domu jakies 35 stopni i duchote na maxa :-( i jeszcze dzisiaj bolącą @ dostałam ... wiec zyje ale ledwo :-(

Gdzie miesci się ta cała Bajlandia?

wracam do garów, przy nich to jakies 70 stopni w cieniu :baffled:

Bajlandia to ta sala zabaw na rondzie ;-)

ja też musze do garów :-/
dopiero co uśpiłam córkę...wcześniej kimnęła tylko ze 25 minut bo listonosz paczki przyniósł... Jasiek tak głośno zachwycał sie prezentami ze siorę obudzil :-/

Bry :-)

uprzejmie inforumję ze padł mi wyświetlacz w telefonie :-(

proszę nie wysyłać SMSów bom ślepa i nic nie widzę :-(
nie dam rady do Was też dryndać bo numery w telefonie....:-(

buuuuuuuuuuuuu

Bry,

Amelkowa ale cię wzieło:szok:, oby rota szybko do was nie wrócił :tak:
Rubi spojrz na to z drugiej strony ... nie dzwonisz, nie piszesz - oszczedzasz ;-). A serio wymien sie na tel z małżem :-p

ide dzisiaj wieczorem do kina pierwszy raz od ... czasów kamienia łupanego :-p. W koncu zobacze moje ukochane romansidło Zacmienie yes yes yes :rofl: Wczoraj obejrzałam sobie po raz tysieczny wczesniejsze czesci zmierzch i ksierzyc w nowiu aby byc w klimacie na dzis :-D

hej kobitki, własnie zakonczyłam sadzenie kwiatków na balkonie, z powodu wojaży arabskich przesunięte na teraz......bosko!!
Co prawda wielki minimalizma u mnie panuje, ale teraz jestem taka minimalistyczna...
Czy nie chce któras odkupic baseniku ode mnie....
BASEN DMUCHANY "MOTYLEK" 102x81 cm (1076088511) - Aukcje internetowe Allegro

cudny jest ale chyba dla Oli za mały bo jedyna frajda to wylewanie wody z baseniku na balkon i na wykładzine w mieszkanu:baffled::baffled:Muszę jej większy sprawić na balkon, tzn. głebszy....
Amelkowa....bidulko.....wiem co to znaczy, jakies cholerne wirusy....

Hiox ;-) ja mam tak tani ten telefon ze nie pamietam kiedy doładowywałam konto a jeszcze ze 20 zł mam ;-) a córka korzysta tez z mojego telefonu :-) ;-) i jeszcze 4800 darowych SMSow mam :-)

no ale teraz to ciężko pisać SMSa jak na ekranie ciemno :-( jutro sobie pójdę i mi pan za jedyne 70 zł wymieni wyświetlacz ;-) choć się zastanawiam nad kupnem innego aparatu...z blokadą klawiatury ;-)

ten zepsuty telefon to nie jedyne osiągnięcie moni...pokiereszowała mi...okulary... i najciekawsze jest to ze nie wiem kiedy...

ok...spadam oglądać Harrego Pottera ;-)

heeejjjoooo

mam dość tego upału :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie cierpię gorąca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ząb mnie boli, byłam dziś u dentysty przez ostatnie kilka dni wydałąm tyle że aż mnie ciary przeszły jak policzyłam a on wciąż boli i na przeciwbólowych jestem ggggrrrrrrr

w każdym razie wróciliśmy, niestety ból zęba spowodował zmianę planów i wylądowaliśmyy u dziadków ... ale nie było źle bo codziennie jeździliśmy na działkę i karolcia kąpała się w pontonie hihihihihihi
wracamy do domu a tu warstwa kurzu taka że wszystko białe :angry::angry: mam dość....
a goście przyjeżdżają już jutro....burdel straszny...zakupy nie zrobione...i najgorsze to ubranko do chrztu

mam jakiś śmieszny garniturek ale taki szeroki że spokojnie dwóch wojtków by sie zmieściło
objechałam dziś całe opole i kupiłam tylko koszulę z krótkim rękawkiem ale spodenek brak :-)

ojjj pojechałabym na grunwald aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dziewczyny czy wasi faceci znają jakiegoś mechanika który nie okrada swoich klientów?
siadła nam klima i jakaś kontrolka się pali :baffled:

oooo mój szanowny właśnie w wyrku leży i trzyma pilota w reku a ja cooo mam dalej sprzątać ?? ooo nieeee też idę spać :rofl2::rofl2::rofl2:

dobrej nocki paaa

amelkowa podzielam dzis twój nastrój, też jestem nie wyspana jak cholera, Ola wczoraj była u mamy pospała za długo ( myślę ze ze 3 h spała) a ja bawiłam się w kierowcę, z dziećmi na silesie( był u nas syn mojego kuzyna), ciocie do znajomych zawieźć, potem odebrac, potem z powrotem po buty na silesie( mały zapomniał) i tym sposobem Ola spała i spała, zasnęła nam w końcu ok 23......i to kazała się usypiac na lezaczku na balkonie.......chyba było jej gorąco....:-):-) to sobie wykombinowała.....:-D:-D:-D
Zasneła na tym balkonie a my ogladalismy film do 1.30 ......pobudka przed 7.....nie wiem, brzuszek, jasno czy co tam.....czy 8 godzin snu to nie za mało dla 16 msc dziecka??
bo dla mamy 5 to stanowczo za mało....:angry::angry::angry:
I oczywiscie P jest nie obudzenia więc mama od rana dyla....a jak wstał to ja juz nie zasnę.........grrrrr
Dzis chyba na basen pójdziemy, przynajmniej takie plany sa, znajomi idą ale P kręci nosem.....ech......nie cierpie byc nie wyspana..........:angry::angry::angry:

reklama
Bry, no zdycham normalnie, niech w koncu spadnie ciut deszczu:wściekła/y:

Amelkowa grypa żoładkowa prze rota jak najbardziej :tak:
Rubi mi Kubus rok temu tak tel zupalem załatwił, ze nie dało się go wcale właczyc i trzebabyło biec po nowy:sorry2:

A my dzis wieczorem z synkie idziemy na ciacho i potancowac na festynie :-p
Ok wracam do wyszukiwania najlepszych ofert materiałow budowlanych :baffled:

Do góry