reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Amelka trzymaj się :tak: najgorsze są te chwile kiedy choruje się razem z dzieckiem :-( jakbys czegoś potrzebowała to daj znać :tak: i napisze to co pisałam rubi, napij się wódkę z pieprzem, mało, ale to pomaga, mnie postawiła na nogi w godzine:tak: jak wypijesz mało to Ania nawet nie poczuje w mleczku :tak:

reklama
corina myśmy robili obiad w "Stodole", tam jest bardzo tanio i na sam obiad dla nas bylo ok, szczególnie ze to bliziutko od nas ;-) a knajp w Opolu nie znam, ja jestem świeżym mieszkańcem Opola ;-)

HEJ KOBITKI, TO MACIE TEN SAM WIRUS CO U MNIE GRASOWAŁ............
mam nadzieje, ze to nie ja w jakis sposób wam przekazałam......:-:)-(
U mnie Oli nic nie było, tylko Dominik , jego koleżanka, noi moja mama....
wracajcie do zdrówka .
A Ola wczoraj powtórzyła po mnie " o kurcze". Trzeba się pilnować!
Corina myśmy robili w domu na 22 osoby, fajnie było bo w domu to tak rodzinnie, przytulnie ale zapieprz na całego więc jak coś to wynajmij sobie kogos do pomocy.

Bry w ten mrozny poranek :-p

Corina chyba najczesciej wykrzystywane lokale na takie okazje to Salomon i ten ich drugi twór ;-) nazwa mi uciekła. Ja robiłam w lokalu pod Opolem, byłam super zadowolona :tak:

Amelkowa zdrówka :tak:

Aniulka trzymam kciuki :tak:

Maciuś z aniulką zostali przyjęci na oddział ;-)

teraz 3mamy kciuki za szybką diagnozę ;-)

Amelkowa ;-) zdrowiejcie ;-) jak staniesz na wadze to moze Ci sie humor poprawi ;-) ja to sie lubie po jelitówce ważyć :-D

Corina ;-) dom i catering - dla mnie super opcja ;-)
no i pomyśl nad spotkaniem w Bajlandii ;-)

my dzis po spacerku i rehabilitacji ;-) Pani Basia mowi ze za 3 tygodnie Monia powinna już sama dreptać... BOJE SIE!!!!!!!!

spadam lulać szkodnika ;-)

halo??? hop hop...

Amelkowa - chora = ustrawiedliwiona

aniulka - z Maćkiem w szpitalu = usprawiedliwiona

a reszta lesek???

na spotkanie się zapisałyscie??? zostawicie mnie samą z Bestyją??? No fajnie się z kobitą na forum gada ale ten nick... nie zistawiajcie mnie samej na pastwę Bestyji :-) ;-) :-D

Ja mam już w domu 2 dzieci (plus małż jako to 3 - specjalnej troski ;-))
wczoraj Jasiek dostał juz próbnie prezent urodzinowy :-) basen z piłeczkami :-) poniewaz basen i piłki kupowaliśmy oddzielnie więc trzeba było zdobic próbe czy 400 piłeczek wystarczy...
wystarczyło :-)
tylko to zbieranie piłeczek po teście... ;-)
Moni się podobało jak było mało piłeczek ale jak wsypałam wszystkie to się trochę bała...

dziś torcik zamówimy i w niedziele świętujemy 5 urodziny pana Jana :-) ależ ten czas leci....

miłego i chłodnego dnia ;-)

hej ja jestem ;-)
ale jak wiesz jestem zabiagana do końca tygodnia, bo moja Ewa wyjeżdża i muszę pokończyć projekty i ustalić co robić jak jej nie będzie :tak: poza tym dzisiaj w południe jadę do Bielska do gina, no i jutro są urodzinki mojej siostry:tak:
rubi wiem coś o baseniku z piłkami, myśmy mieli w Anglii, ale było tylko 100 piłek:-) nie wyobrażam sobie zbierania 400 :szok::szok::szok:
juz lece sie zapisać na spotkanie :tak:
aha i pisałam z Agita, jest poza Opole, nie ma netu i macie wszystkie gorące pozdrowienia, a w szczególności schorowana Amelka ;-)
U Magdy tez wszystko ok, rozkoszuje się urlopem i na spotkanie, podobnie jak Agita, jest chętna :tak:
idę sobie zrobić kawkę, bo praca zaraz się zacznie dobijać na skypie :szok:

no... są jednak jakieś ślady zycia na planecie Opole ;-)

Amelkowa chora :-( ale teściowa jej dogląda ;-) Ania już OK choć nadal nie chce jeść :-(

anik się nie odezwała :-( może zadzwonię do niej później...

Agnieszka ;-) napisz kiedy trzymać kciuki!!!!!!

reklama
łoooooo matko dziewczyny czytam i czytam i uwierzyć nie mogę

cóż to za wirus okropny was dopadł ??

my jeszcze siedzimy u rodziców, jest strasznie gorąco ale tu przynajmniej działka w miarę blisko i karolka może w pontonie poskakać :sorry2::sorry2::sorry2:
dziś wieczorem wracamy - i mam pytanie czy da się tam żyć???
kurcze gdyby nie te chrzciny w niedizelę (nie wiem jak to przyżyjemy) to bym wcale nie wracała w te h\gorące mury :blink:

Amelka jak się czujecie? zdrówka i jeszcze raz zdrówka
Rubi jak twoje kosteczki / lepiej tochę?? aaaa i telefon mam niesprawny bo oczywiście karolka wrzucia mi go do basenu z wodą :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Aniulka - trzymam kciukasy za was ;-);-) b ędzie dobrze
Madzia - po waszym wyjściu karolina była tak zaoferowana całą sytuacją że zaczeła wchodzić na krzesło, spadła na buźkę że i siniak gigant i krew z buźki sie lała i lała - też miałam z nią jechać do lekarza ale na szczęście jakoś się samo zagoiło :baffled:
a spotykać się mam nadzieję będziemy częściej tylko już zamieszkajcieeeeeeee ;-)

nooo miałam jeszcze coś napisać ale zapomniałam oooo

Aaaa amelkowa czy wystąpisz w roli fotografa? umówimy się kiedyś odsroję tego mojego gościa i porobisz mi kilka zdjęć oki?

buziaaaki lecę bo ta moja pannica coś za cicho siedzi

dajcie znać czy jest strasznie goraco

Do góry