Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. TZ oglądał ogolnie program o tego typu 'uspokajaczach', jak działaja na mozg dziecka otępiajaco itdjestem w szokuDla mnie to można podciągnąć pod bioenergoterapeutów i inne alternatywne metody leczenia, nie wiem jakim cudem wciągnięte do medycyny konwencjonalnej... Rozcieńczanie i wstrząsanie dla uzyskania energii niematerialnej, substancji zdynamizowanych które mają leczyć. To nie dla mnie![]()

ale pojechałaś Amelkowa 

buuuu
albo my do was 

na karolkę działa, deliatnie ale działa 
. TZ co leki i choroby nie straszne, na drugie imie mu hipochondryk
. Po oglądnięciu tego zawału mało nie dostał, ze chciałam dziecko wykonczyc kupujac uspokajające czopki 
. W sumie moze z 2 razy w zyciu w/w czopki chciałam małemu podac, tak nie były potrzebne 

i spi dzis "ostatnią" noc), zapalona swieczka, oni po kąpieli, co oni tam robią?? moze zagladne- tak z zaskoczenia???

Mój Maciek jak po niego przyjeżdżałam do żłobka to wszystko rzucał i biegł do mnie jak najszybciej potrafił-wzruszający widok.
Viburcol też mamy,ale stosowałam może ze dwa razy i to tak w ostateczności jak młody darł się w nocy.Ja generalnie czopków rzadnych nie lubię to i staram sie nie używac.Częściej w sumie panadol albo inne przeciwbólowe cóś.

No więc wtedy odpada,a 21.08 to ja gapa zapomniałam,ze jadę na zjazd lipcowych dzieciaczków z bb
np: ibufen, środek przeciwbólowy dla dzieci, ma mnóstwo skutków ubocznych, podobno spowodował zgon u dziecka
gdyby wierzyć i słuchać wszystkiego co mówią i piszą to nic byśmy nie podawali dzieciom, bo we wszystkim się można doszukać jakiejś szkody. 
dzieciom daje jak pediatra każe i to często sama je odstawiam jak widze poprawe;-) i serce mi się kraja, że ten mój Patryk tyle tego bierze, mam nadzieje, że szybko z tego wyrośnie;-)
mi wczoraj pani u Patryka powiedziała, że Patryk tak ją wyściskał i tulił jak wróciła z urlopu, że aż się jej łezka w oku zakręciła:-) mój tulak kochany:-)

, chyba niedługo będę Mu musiała kucyki wiązać