Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hiox i właśnie o tym mówię, nie, że sobie facet nie poradzi, tylko, że my jako mamy chcemy byc w takiej chwili z dzieckiem;-)![]()
Aga TZ jezdzi sam w nowe miejsca z Kubusiem i sobie radzą. Druga sprawa, ze to własnie ja nie chce dawac mu Kubcia (narwicy dostaje, ze nie wiem co sie dzieje czy dobrze pilnuje, czy nie chce am, czy nie trzeba przebrac - swir
).
(...)
Rubi jak ty sobie poradzisz z przecięciem pępowiny, jak cora tak za tobą, a ty za córą?Oj bedzie wam albo bardzo ciężko, albo pojdzie zaskakująco łatwo. Oby to drugie
![]()
Hiox :-) moja pępowina ma rok...Twoja 2 lata ;-) ciekawe komu bedzie ciężej ;-)

... ostatnio rozmawiałam z TZ, ze czas zacząc wybierac jakies przedszkole, bo do marca to niewiele czasu jest na tak wazną decyzje. To on mi na to ze nie chce jeszcze o tym nawet myslec 

. Jak chodzimy jest ok, grzecznie za rączke a jak mamy cos wybierac, kupowac czy zamawiac jest tragedia, gryzie mnie po rękach, a jak go trzymam na rękach to mnie gryzie po ramionach
.
, drzwi beee ( a co go to obchodzi mi się ma podobac), rabatu zero, cena katalogowa i juz
... olałam i zajechałam do OBI bo tam tez maja te co mi do oscieznic pasuja i o prosze miło szybko sympatycznie, pytam o rabat, a Pan mowi juz Pani zrobiłem
i jestem 100zł do przodu :-)
. Ja np pojecia nie mam jaka kwote mamy do dyspozycji juz dla Smoczej Jamy. Wiec ciezko cos rezerwowac jak człowiek niedoinformowany :-(
ciekawe czy mi wyjdą