Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kubuś jest z moją mamą. Jak mi się przypomni pierwszy dzień w pracy po macierzyńskim... Miejsca sobie nie umiałam znaleźć...Kamea to się chyba powoli wciagasz hihiTo ze mnie cały czas taki pracownik ,bo ja non stop lookam na bb.
a z kim twój maluszek jest jak ty w pracy?
Madzia ja własnie mojemu P. ostatnio mówiłam, że teraz wolę kupować rzeczy dla Małego niż dla mnie i mam przy tym mega frajde:-)

, ta bo ja blondynka jezdem
W przyszłym tyg przywiozą nowy, oczywiscie za nic nie zapłaciłam. Moga juz tego ostatniego nie dawac, te co mam będa ze free
:-)
.

a nie od jutra i np dlatego że nas dziś nie ma to i tak mamy zapłacić buuuuuu

eeehhhhh 

i w plecaku i na nocnik aaaaaaaaaaaa jestem zazdrosna ;-);-);-)
a moze i wpadnę na bb wieczorkiem O to świetnie, widzę że warsztaty dla Was były owocne :-) Ja jeszcze nie wiem czy Nikosia będę nosić w chuście, na spotkaniu mu się nie podobało, może jest jeszcze za malutki, więc zastanawiam się nad wydatkiem na chustę bo trochę ona kosztuje :-(Dzięki :-) my też jesteśmy dumni
Mimo że to jej stała pora na kupkę była ;-) a siku nie zrobiła prawie całą noc ;-)
Teraz Ania siedzi w plecaczkuwłaśnie skończyłyśmy myć podłogę :-)