Hiox
Fanka BB :)
witam wieczorową porą:-)
hiox a jakie produkty mrozisz? bo mój Marcepan będzie miał rozszerzoną dietę akurat w zimie, więc chciałabym sobie coś pomrozić, tylko nie wiem, co??
Jak masz zamrazalke i duzo wolnego miejsca to mroz co popadnie
Jak bym miała miejsce to bym pomroziła natke, koperek, marchewke, pietruszke, kalafiorek, cukinie - o to chyba zrobie, moze miejsca starczy, mam kilka duzych sztuk z działki od TZ matki. Kumpele mroza tez rózne owocki sezonowe, Kubus owocków je jak na lekarstwo, nie przepada, ja zreszta tez
Arco nie wiem o co chodzi?
, jeszcze na dodatek dostał jakiejś wysypki, wygląda jak uczulenie (może na lekarstwo), więc po południu znowu do lekarza, eh, mam nadzieję, że ta wysypka to nic strasznego ("test szklanki" wyszedł dobrze:-) więc nie martwie się tak bardzo)
a jak wyleci to wyć zaczyna. O butelce nie ma mowy, kaszka też odpada.. Na wieczór nie mam czym jej zapchać, żeby się nie obudziła. Ciekawe co ona by zrobiła, jakby skończył mi się pokarm? Aż się boję pomyśleć. A ona cwaniara jest, bo nawet jak miała 3 miesiące, a ja wróciłam na weekendy do szkoły to ciężko było z tą butlą. No nie chciała i koniec i nie dlatego, że nie umiała z niej ciągnąć, bo jak była tak mocno głodna to z butli jadła, bo musiała. Normalnie to dziecko mnie wykończy..
dużo ludzi mówi, że wyglądam, na zimną zołzę:-) ja to mam gdzies