Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a tak to wstyd ludzi do domu wpuszczac bo przed wyjsciem musieliby sie wykapac :-) ale jak tylko wszystkie okna beda wymienione to Was chce u siebie widziec :-) 
Kurcze a ja nie ma nr do Daggy ,z resztą nawet nie mam z czego zadzwonić,więc nie mam jej nawet jak przekazać ,ze nas nie będzie
Aga możesz? będę wdzięczna

, ale Mój P., zadeklarował, ze będzie dziś do Niego wstawać w nocy więć może trochę odpocznę:-)
Pojechałam z ciekawości, znalazłam pracę i trochę się zasiedziałam ;-)Arco zdradz cos ty w tych Włoszech tak się zasiedziała
Usta Usta lecą![]()

kurza twarz... moj stary idzie na piwo z jakims starym kolega... szkoda ze taki sajgon w domu bo miałabym wolna chate ;-)a tak to wstyd ludzi do domu wpuszczac bo przed wyjsciem musieliby sie wykapac :-) ale jak tylko wszystkie okna beda wymienione to Was chce u siebie widziec :-)
aaa...nie ma ktoras z Was "wolnego" 6.10.2010r.???? bo ja wykorzustje wtedy pierwsza opiekę ;-) idziemy do przychodni rehabilitacyjnej (8:00) i do alergologa na Witosa ;-) na 12:00 :-)

wczoraj kupiłam Małemu coś takiego
i jestem póki co bardzo zadowolona z zakupu, można nagrać swój głos i ustawić, że jak Maluszek się obudzi to włączy się albo muzyczka, albo to co nagralismy:-), pozatym jest delikatna lampeczka i efekty dziękowe przy zabawie, a Alus właśnie przed chwilką przy tym zasnął
, Ogólnie więc polecam serdecznie;-)