reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Hej Dziewczyny:-)
Coby nie było, że Mój łobuz tak ładni śpi, to dziś punkt 3:30 w nocy ten zaczyna maraton po łóżeczku, no to ide po mleko, a ten pluje, daje wode dalej pluje, no to środek ostateczny, Ładuje Alusia do Nas do łóżka, a Ten zaczyna monolog, mnie szarpie za nos, Mojego P. za włosy na klacie i ani myśli spać:dry::-D, ale po godzienie wyduldał mleko i padł:-)
A tak pozatym to My dziś mieliśmy znowu wyprawę na ćwiczenia autobusem, ale na szczęście to już ostatni raz, bo Mój P. odebrał dziś samochód:tak::tak::tak: i jestem happy, bo to jednak tylko linka od sprzęgła więc naprawa wyniosła tylko 200 zł:-)
A teraz Nas pakuję, bo z rana mykamy do Moich rodziców, więc życzę Wam Dziewczyny Miłego weekendu;-)
Amelkowa brawo dla Ani:blink:, a spodobał się Pannie korzuszek?:-)
A i kurczę to straszne z tymi zabawkaim, Aleks sam ma kilka zabawek z fisher price-a:shocked2::baffled:

Ostatnia edycja:
melduje sie :-)

najsamwpierw o tych zabawkach.... jak dla mnie to ze Mattel wycofuje zabawki dziala na jego korzysc ;-) mogli sie zachowac jak chicco po aferze z fotelikami...
inna rzecz... na dziecko trza uwazac zawsze!!! pomysłowosc dziecka nie zna granic a nam sie nawet nie sni co takiemu bablowi po głowie chodzi...
córka znajomych moich rodzicow wylądowała na pogotowiu bo sobie wepchnela kulkę z chleba do ucha.... i co??? wycofac chleb bo jest potencjalnym zagrozeniem dla dziecka???
no nic tylko pilnowac trza...

Gratki dla Ani za pierwsze kroczki :-) mnie Monia oszczędza ;-) ciagle mi na gatkach wisi to wiem gdzie jest i co robi :-D

a ja (dzisiejsza ekipa kofeinowa - nie smiac sie!!!) IDE SPAC :-) nic a nic ta kawa nie dziala ;-)

dobra...przyznam sie do wiochy... no baba ze wsi jezde... a bylo to tak... pytam pani czy ma jakaś kawę przeciwbólowa... pani pyta co mnie boli....głowa... babka mówi ze kawa z cytryną jest dobra na bol głowy... poprosilam, pytam ile płacę a pani mówi "5 zł" - ja szok bo zawsze ok. 10 zł za kawkę płaciłam...podjarana lece do stolika - chwale sie laskom ze promocja czy co ale jak mi najulubiony kofeinowy kelner przynosl te 5 zł w naparstku, a w tym naparstku ino 1/3 kawy to.... ZONK ;-) :-D :-)
i niby miał byc szatan (3 łyki tej kawy) a ja zanowilam jeszcze potem inna kawke i powinnam do jutyra nie spac i co???
musiało to byc jakies oszukanstwo....

spadam bo ziewam i ziewam ;-) Monetka slicznie spi ;-) to i ja sie do wyrka udam ;-)

aaaaaaaaaaa...jeszcze kciałam powiedziec ze z naszej daggy to taka laska ze.................;-) ;-) ;-) normalnie szok...

dobrounoc

Rubi, że Ci się chciało o tej porze takiego pposta wysmarować:szok:
Ja też padam......po winku oczywiście;-) jak wróciłam to Dominik jeszcze nie spał:szok: ale dał mamie buziaka i kimnał ;-)
Hiox jeszcze raz dzięki za podwiezienie:tak:
Do jutra;-)

R kima na kanapie i nie mam jak łóżka rozłożyć, chyba będę spała w wannie :-(

Ostatnia edycja:
Rubi spiąca, a smaruje na pół strony ;-)
Aga nie ma za co :-)

Ja tam Fisher Prica lubie, mocna maja te zabawki :tak:. Upadają (same :cool2:) na ziemie po milion razy i dale wszystko gra i buczy jak powinno ;-) ... no krzesełko do karmienia Kubus pokonał, hustając się na nim namiętnie :-p

Cześć zapowiada się ładna pogoda, i w końcu jakiś porządny spacer ;-)

Jak dojechałam to ledwo bramę zamknęłam a mama wychodzi i mówi żeby szybko iść bo Nikoś płacze. Wchodzę do pokoju Mały rozdarty zobaczył na mnie z nadzieją, dałam mu chwilę cyca polulałam i usnął :-) Pytam A.jak poszło a on mówi że Mały obudził się po jakiejś godz. jak pojechałam i płakał a on zamiast go uspokoić zaczął grać go na gitarze, położył go na macie i takie tam ;-) Dziecko chciało spać a on je rozbawiał ah szkoda słów, a później mówi że tylko ja go potrafię uspokoić

Aga fajne te klocki :-)

Magda do nosidełka jeszcze nie zaglądałam ;-)

Amelkowa super, gratulacje dla Aniusi, rodzice muszą pękać z dumy :-D

Rubi przypomniałam sobie że espresso mogę też i ja Tobie zrobić bo mam małą macchinettę w domu, nawet pianka będzie ;-)

Daggy Laska jak było na imprezce, leczysz kaca? ;-)

bry ;-)

ja zaraz po naspianiu posta połozylam sie i....zasnełam :-) Monia mnie o 6:17 obudziła :-)

złobek - co za cudna instytucja - naprawiła mi córkę :-)

Arco ;-) kusisz espresso ale jak ja do Ciebie dojadę???

ehhh... my dzis na spacerek dopiero jak ciut chate ogarne..wszedzie kurz i pył po wymianie okien :-( musze odkurzacz zamowic i dywany poprac bo poki to dziadostwo siedzi w dywanach to ciagle sie bedzie unosiło :-(

no to ide dryndnąć - nara

Bry ;)

Ja tez od 6-stej na nogach ;)

Ide kończyc sprzatac i gotowac, pranie jeszcze wypchne na ogród bo za godzine smigamy do Opola. Chłopaki jada popatrzec na mistrzostwa polski w crosach, a ja potyrac sobie z pylicą w mieszkaniu. Rubi łączę się w bólu ;)

Aaaa zapomniałam napisac, bardzo miłe spotkanko laski :) miłego dnia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry