reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Mnie też się mazry drugie dzieciątko, ale po pierwsze z Kubą muszę wyjść na prostą, po drugie Kuba musi być w miarę samodzielny, bo mój lekarz już teraz mnie uprzedził, że przy następnej ciąży będzie trzeba bardzo uważać także nie wiadomo co mnie czeka, a po trzecia muszę trochę popracować w mojej nowej pracy. Pracuję tam dopiero rok z czego 5 miesiecy byłam na macierzyńskim.

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie też się mazry drugie dzieciątko, ale po pierwsze z Kubą muszę wyjść na prostą, po drugie Kuba musi być w miarę samodzielny, bo mój lekarz już teraz mnie uprzedził, że przy następnej ciąży będzie trzeba bardzo uważać także nie wiadomo co mnie czeka, a po trzecia muszę trochę popracować w mojej nowej pracy. Pracuję tam dopiero z czego 5 miesiecy byłam na macierzyńskim.
Czyli tutaj też czas..
Sama gotowość psychiczna nie wystarczy niestety... Muszę skończyć staż który zaczęłam... a on trwa 2 lata i 9 miesięcy... Dużo :-(
Bardzo dużo :-(

hej
No i byliśmy z Dominikiem w cyrku na bagnach:-D uwalona po pachy wróciłam, od razu kurtka i spodnie do pralki:tak: Dominikowi sie podobało, ale chyba bardziej to, że był jego kolega i koleżanka z przedszkola:-D no i Anik była z Karolka oczywiście;-) wystawiła się na pierwszy ogień, kaskaderka:-D:-D:-D:-D
daggy, no oczywiście, że Twój autograf też chcę;-):-D a przyjdziesz do Kofeiny w skórze;-):-)
aniaf, super, że jutro będziesz:tak:
co do ciąż to mi sie marzy trzecie, ale póki co mam dość, po pierwsze ciąży, po drugie nieprzespanych nocy, po trzecie wrzasku w domu, a po czwarte to chyba ktoś by się musiał przenieść z pierzynką do wanny:-D i mamusiom które marza o drugim maluszku moge doradzić, z własnego doświadczenia, czekajcie aż dzieci będą bardziej samodzielne:tak: 3 lata róznicy to moim zdaniem minimum;-) i łatwiej wytłumaczyć, że trzeba się teraz dzielić mamusią i tatusiem:tak:
dobra spadam spac;-)

Witam dziewczynki.
W końcu piatek:-)
Ja standartowo niewyspana. Kuba strasznie marudził w nocy...nie wiem co mu sie ostatnio porobiło.
W pracy mamy dziś relaxxxx...kierownik na urolpie:-) Wiadmo, swoja robote zrobić trzeba, ale jak go nie ma to jakoś przyjemniej nam sie pracuje;-)
Dzisiaj macie spotkanko w Kofeinie... zazdroszczę... Mam nadzieję, że kiedys w końcu uda mi się wydostać z tej dziury w końcu Was poznam...
Mykam coś porobić. Miłego dzionka:-)

Bry :-)

co do Kofeiny to... ile nas bedzie???
bo jak wiecej niz 3-4 to trzeba koniecznie rezerwacje zrobic bo w piatek wieczorem to może byc ciezko zebysmy w kupie razem siedzialy...

ja juz mam wszystkie okna plastikowe :-) syf w domu :-/ naburmuszonego starego :-/ i chcącą chodzić córkę ;-) syn dziś na weekend do dziadkow wybywa więc w domu bedzie wiecej miejsca i ciut wiecej ciszy ;-)

spadam do roboty - pa

hej dziewczyny ja tylko na chwilkę bo ...juz niestety jestem spakowana... jedziemy do tesciów :dry:
w kazdym razie będę podążać w tę samą stronę co Amelkowa :-)

dziewczyny szperałam w szafie i znalazłam 2 pary kaloszów dla dzieciaczków rozmiar 22/23 - jedną mogę kopsnąć :tak: czy jest ktoś chętny?? dawać mi tu znać:-)

wczoraj wieczorem poznałam baaardzo przystojnego sąsiada :-) który nie dał spać mojej karolci - o 21:30 wciąż wiercił w ścianach a że to sąsiad pod nami to niosło jak cholera. Zrobiłyśmy przyczajkę na 3p, na 4p i na 2p trwało to z jakieś pół godziny w ciemnościach bo oczywiście światło na klatce schodowej nie działa :wściekła/y: karolka trochę się bała ale dałyśmy radę. W końcu namierzyłyśmy klienta pukamy, stukamy ja z pianą już na pysku a tu otwiera mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :-):-):-):-):-) no i nic nie musiałam mówić a sąsiad sam się zreflektował powiedział ładnie przepraszam i się uśmiechnął hihihihihihihihi więcej nie wiercił ;-)

no to tyle spadam ogarnąć troszkę mieszkanko
Aga niedizela aktualna? :tak::tak::tak:
Amelka w nast tyg zdzwonimy się na pewno :tak::tak: miłego wypadu:tak::tak:

no i dziewczyny miłych ploteczek w kofeinie!!!!!

buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry