reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Ja jestem na diecie pt. "MŻ" czyli mniej żreć;-) Ale trudna to dieta przy moim K.,który ciągle podsuwa mi chipsy, paluszki, batony i tony ciastek... Mam bardzo słabą wolę w tej kwestii i ciężki mówić nie, ale staram się...

hej kobietki .
Mnie dość dawno nie było .
Nie mam jeszcze osobistego netu jeszcze cały czas pod górkę mamy ,załatwiamy kredyt hip. i nie wiem czy coś z tego wyjdzie ,głowa wielka pomysłów mało.
KOSZMAR MOWIE WAM .
ALE NIE Będę Wam SMĘCIĆ .

U NAS dziś słonecznie choć wczoraj padał deszczyk.
Ale fajnie zielono sie po nim zrobiło.
Karol przynosi mi tony fikołków innych pachnidełek kwitnących .
Cieszy sie z tego jak nie wiem.

Byliśmy na spacerze choć krótko JULEK wpadł do kałuży i na tym sie skończył nasz spacer teraz śpi.:happy2:

hejo ;-)

a ja widze ze za oknem robi sie...buuuuuuuuu znow bedzie padac i znow zmokne :-(
prosze skonstruowac jakies cos przeciwdeszczoew na matke pchajaca wozek i prowadzaca starszaka za reke...

sloooonka!!!!!!! ciepełka!!!!!!!!!!!

hejo ;-)

prosze skonstruowac jakies cos przeciwdeszczoew na matke pchajaca wozek i prowadzaca starszaka za reke...

sloooonka!!!!!!! ciepełka!!!!!!!!!!!

Jak jesteś w Zakopcu to tam sprzedają takie fajne żółte peleryny :) Polecam, niejeden turysta już się przekonał nad jej wyższością względem zwykłych kurtek przeciwdeszczowych. Jest jednak jeden szkopuł, o ile w górach dużo ludzi to nosi to nikt nie zwraca uwagi, natomiast jak to założysz na naszych nizinach to możesz wyglądać trochę głupio. Żeby była jasność, nie że tylko Ty, każdy w tym wygląda głupio, ale jak to mawiają, albo piękno albo użyteczność ;)

Hej Dziewczyny i Chłopaki:-)
Pustki świecą, bo wiosnę czuć:-). My z Aluśkiem też każdą wolną chwilę spędzamy na dworze:-)
Kamea kurcze chciałabym ważyć tyle, co Ty:-p, ale u mnie to dopiero brak silnej woli:-(
Rubi może Ty coś takiego opatentujesz, Ty masz zawsze fajne pomysły:-)

Bry ;-)

ja na patenty czasu nie mam :-(

a dzis mnie prosze nie szukac bo lece z dzieckami do pulmonologa ;-)
milego weekendu ;-)

reklama
Agita, witam:-)
Jezeli wzrok mnie nie myli, a Twój suwaczek nie kłamie, to Aluś ma dzisiaj urodzinki!
Sto latek Alusiu, fajnych prezentów i grzecznych rodziców!:-)

Do góry