reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

bry ;-)

ewuniaf ;-) juz lepiej - dzieki

ja wczoraj bylam mega niewyspana choc polozylam sie przed 23:00..ale wczoraj taka pogoda byla :-(
a w tym sklepie to raczej drobnego AGD nie bedzie bo przypomnialo mi sie ze to sklep glownie dla lokali gastronomicznych - wielkie zmywarki, lady chlodnicze itp tez tam byly...

reklama
Witam sie!!!!
a tu znowu pustka.... ech...

Co u was dziewczyny??

My dzisiaj jakoś wyjątkowo wyspani- zadne z dzieci sie nie budziło:szok:
Kasia dzisiaj nie idzie do przedszkola wiec we czwórke dzisiaj w domku i pewnie za pol godzinki wyjdziemy do ogrodu poszaleć!!! Aha no i dzisiaj ide składać papiery o prace (musze sie przenieść bliżej domu bo do Brzegu jednak bedzie mi za daleko przy trojce maluchów)

Bry ;-)

ewuniaf ;-) ja tu rano looknelam i jak sie okazalo ze po moim wczorajszym wpisie nikt sie nie odezwal to...ucieklam :-) :-D

powodzenia w szukaniu pracy ;-) oby ze dwa z Twoich podan mialy wziecie - zebys wybrac prace mogla ;-) 3mam kciuki!!!

Moj Jasiek tez dzis do przedszkola nie poszedl bo pojechal z tata do okulisty do Wroclawia a potem jedzie na dlugi weekend do dziadkow ;-) do przedszkola wraca w poniedzialek ;-) :tak:

dziewczyny? a co robicie w jutro i w weekend???

my za tydzien czaimy sie na to - Zoo w Opolu ponownie zaprasza na nocne zwiedzanie

tylko nie wiem jak to logistycznie zrobic bo Monia po 20:00 idzie spac... w poniedzialek zadzwonie czy wejscie pozniejsze niz o 20:00 bedzie mozliwe... a moze Monie tez zabiore...kurcze - sama nie wiem... w kazdym razie chcialabym isc z Jasiem :tak:

dobra..spadam popracowac ;-)

Witam się i ja.
Wczoraj miałam szalony dzień, na nic nie miałam czasu.
Chwalę się, że w końcu zakończyliśmy przygodę z przychodnią dla wcześniaczków. Jeszcze pobrano wczoraj Kubusiowi krew dla oznaczenia wit. D3. Mam nadzieję, że wyniki będą dobre....
Przywieźli mi w końcu moje AGD, jeszcze tylko płyta gazowa i będzie komplecik. A na tego pana, który nas tak fajnie obsłużył w niedzielę złożę skargę. Wczoraj wyszło jeszcze kilka rzeczy świadczące o jego niekompetencji, facet naraził mnie na dodatkowe koszty, generalnie mnie wkurzył. Wczoraj chodziłam naładowana jak bomba atomowa.
A tak poza tym to weekendzik na horyzoncie. Kochane, byle do fajrantu:-)

Kamea ;-) dla kogo weekendzik dla tego weekendzik ;-) ja w piatek pracuje ;-) ale szat z tego powodu nie rozdzieram :-)

moje chlopaki wlasnie wracaja z Wrocka - byli u okulisty i teraz jada wyrobic okulary dla Jana... +3,5 i +3,25... i za 2 miesiace do kontroli i najprawdopodobniej wymiana szkielek... kolejny wydatek...ehhhh
ino dalej nie wiem co z tym zezem...:-( a moze okularki juz pod zeza tez sa dobrane...szkielka znaczy siem...?

rubi mój chrześniak też ma wadę wzroku, dosyć sporą (konkretnych wartości nie potrafie podać) no i ma też zeza. Jak założy okularki to nie widać nic a nic, że jedno oczko mu "ucieka", więc chyba te szkiełka już są pod to... Nie wiem, tak mi sie wydaje...

moze...nie bylo mnie w gabinecie to nie wiem ale jak poprzednio bylismy calym stadem to pani dr mowila tylko o wadzie a o zezie nic...

przeslucham R jak wroca do domu ;-)

wiesz co, chyba nie zrozumiałam Twojego poprzedniego "przekazu";-) Myślałam, że zastanawiasz się czy okularki korygują wizualnie zeza, a Tobie chodziło o to, że zastanawiasz się czy okulista zdiagnozował u Jasia zeza...:baffled: Chyba nie byłąm w temacie...:baffled:

Kamea ;-) u Jasia tego zeza nie zawsze sie zobaczy...glownie wieczorami wychodzi jak Jasiek ma juz zmeczone oczy... a u okulisty zawsze z rana bylismy...

no a ze u mnie w rodzinie z zezem problemow nie bylo to nie wiem z czym sie to je ;-)

reklama
Witam sie wieczornie.... Widze ze tu dziś tematy zdrowotne znowu. Nie mam doświadczenia z zezem wiec niebardzo moge służyć jakąkolwiek radą:no:

U nas dziś totalnie zabiegany dzień był- na tyle zabiegany ze nie zdążyłam pojsc z papierami do szpitala.... :wściekła/y:no ale nic podanie o prace napisane wiec może w piatek sie uda. W sobote wyjezdzamy z Michałkiem do Warszawy na zabieg. Właśnie dzwonili do mnie dzisiaj z kliniki potwierdzić czy przyjedziemy. Kurcze ale sie boje.....

No nic zycze wam babeczki miłego wieczorku!!! JUtro wolne:-)

Do góry