reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Trzymam kciuki ewuniaf za zabieg :) Będzie dobrze :)

To tylko ja mam takie spokojne zycie? przydaloby się troche ganiania za czyms..tak wiem, wiem. jeszcze trochę i bede latac po mieszkaniu za Małgosią. :)

reklama
No Ona_23 niedługo to rzeczywiście bedziesz za nią biegać!!!!:-D

Kurcze ale sie burza rozhulała.... Musiałam wszystkie dachowe okna pozamukać bo woda sie do domku wlewa:szok: a zeby było miło to u mnie na poddaszu w tej chwili jest 32 stopnie:baffled: i przy zamknietych oknach nie da sie spac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego M. z kumplmi na piwko wyszedł i jestem sama......

bry ;-)

to wczoraj burza byla??? :szok: ja nic nie wiem... od poniedzialu non stop niedopspana chodze wiec wczoraj poszlam spac przed 22:00 i zadne halasy mnie nie obudzily ;-) i dobrze bo ja tez burzowy tchorz jestem :-(

kurka...musze sie ogarnac i wyjsc z Monia na spacerek bo ponoc pogoda ma sie zepsuc :-( trza lapac promyczki ;-)

milego dnia ;-)

była byla burza, co prawda z godzinke i az tak mocno nie grzmiło ale ja się bałam :-)
Pogoda ma się popsuć? :-:)-(to ja chyba tez zbiore sie niedlugo pochasać sobie

po głębszym zastanowieniu się doszlam do wniosku,ze biore koce i ide z małą na balkon a po poludniu wyjdę z Z na spacer. a gdzie ja chodze przeważnie?
ostatnio nie chce mi się w ogole chodzic gdzies dalej, wiec chodze tu miedzy osiedlem potem w strone kosciola św. Czesława i dalej do Koszyka, tam jeszcze przechodze dzialki na okolo i spowrotem na osiedle,
wiem wiem leń ze mnie okropny :-p:-p

a tak w ogole...czy któraś z was słyszala,ze na Koszyka jest jakas prywatna przychodnia?

ja tez leniwa zostalam w domu ale Monia tak marudzila ze nie dala mi nic w domu zrobic i jakos szybciej dzis spac poszla... a teraz patrze przez okno i widze ze po poludniu to sie na Bolko nie odwaze chyba isc bo sie zaciagnlo strasznie i boje sie ze lunie...
chyba tylko na kawke skocze z corka piechota ;-)

a o przychodni nie slyszalam :no: :-(

cześć kobitki:-)
ewuniaf a jaki zabieg ma mieć Michałek, troche nie w temacie jestem, chyba znowu coś przeoczyłam. U nas też wczoraj była burza, a dowiedziałam się o niej dzisiaj przy śniadaniu. Zmogło mnie przed telewizorem przd 22 i o 2:35 w nocy przetransportowałam się do łóżka.
My dzisiaj wybieramy się na imprezkę urodzinową bratanka. Chciałam wybrać się rowerem, ale zobaczymy jak będzie z pogodą.
Miłego dzionka życze!:-)

reklama
Kamea mójMichałek ma spodziectwo. Operujemy u dr Śmigielskiego w Warszawie. Moglibyśmy co prawda w Opolu ale to wiązałoby sie z pobytem Michała przez co najmniej 8 dni w szpitalu a u mnie Hannia jeszcze na piersi wiec z dnia na dzień musiałabym ją odstawić. Mąż musiałby wziąć urlop do pilnowania dwójki dzieci zebym mogla być z małym w szpitalu. A tak bedzie operowany w Warszawie przez specjaliste od samych siusiaków i na drugi dzień zabieramy go z cewnikiem do domu.... Wiadomo jest tez minys- bedziemy wieżc dziecko dzień po zabiegu samochodem taki kawał- nie wiem jak to zniesie. Ale przynajmniej bede go miała cały czas w domku- on sie bedzie czuł lepiej i my tez .... Zobaczymy jak to bedzie. Boje sie tylko ze w razie komplikacji (choć malo prawdopodobne) bedzie trzeba leciec z powrotem do Warszawy...
Oj boje sie strasznie....

Do góry