Kamea
Fanka BB :)
rubi wcale dziwna jesteś, a jeżeli tak to ja chyba też. Ja też urlop wykorzystuje na załatwienie różnych spraw, a nie na przyjemności. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się wziąć urlopu, żeby "wypocząć". Ostatnio usłyszałam, że ja to mam dużo czasu, bo pracuje tylko po 8 godz. i po południu mam czas dla siebie....
mmhhhh.... mnie mama nie ugotuje obiadu, nie wypierze mi prania, nie posprząta, nie wyprasuje, mój tata nie zajmuje mi się dzieckiem przez cały Boży dzień i zakpów też mi nie zrobi. A śpie po 5-6 godzin tylko dlatego, że od godz. 16 do 23 oglądam seriale

Wy też tak sie nudzicie przez cały dzień???
ewuniaf ja też myśle, że Michałek już wie o co chodzi z nocniczkiem i szybko sobie przypomni o co kaman. Ja też sobie wymyśliłam, że jak będę na urlopie to zabiore się za intensywną próbę odpieluchowywania. Tyle, że 1,5 tyg. później junior planowany ma zabieg i boję się, że jeżeli w ogóle się uda to po zabiegu sprawa się rypnie.
mmhhhh.... mnie mama nie ugotuje obiadu, nie wypierze mi prania, nie posprząta, nie wyprasuje, mój tata nie zajmuje mi się dzieckiem przez cały Boży dzień i zakpów też mi nie zrobi. A śpie po 5-6 godzin tylko dlatego, że od godz. 16 do 23 oglądam seriale

Wy też tak sie nudzicie przez cały dzień???ewuniaf ja też myśle, że Michałek już wie o co chodzi z nocniczkiem i szybko sobie przypomni o co kaman. Ja też sobie wymyśliłam, że jak będę na urlopie to zabiore się za intensywną próbę odpieluchowywania. Tyle, że 1,5 tyg. później junior planowany ma zabieg i boję się, że jeżeli w ogóle się uda to po zabiegu sprawa się rypnie.
zostawilas ja u Brojów - przynajmniej od nich moja mama dostala ta cukienie
bo tam zostawiłam!!!