reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Pierwsza!!!!!

Mieliśmy pobudke o 5.30 :szok: no cóż Hania chyba sie nie zna na zegarku i nie wie ze jest sobota....
Zabrałama mała i daję pospac mężowi ;-) Zaraz sobie jakąś kawke zrobie a potam do sklepu po swieże pieczywko ...
Kurcze Hania już zdrowa była a teraz znów od Miśka ten katar złapała- ma całkiem nosek zatkany:-(

reklama
To ja jestem druga?;]
Wojtek jakoś przespał, zęby się uspokoiły. Ale rano wstać nie mogłam, chyba zmęczenie w końcu się odezwało. Plecy, mięśnie brzucha, głowa. Damian był umówiony na 7 do mojego brata na układanie dachówek, ale dał mi pospać, wziął Otka i wyszli. Spałam do 8:30. Jak udało mi się potem sturlac z łóżka to w kuchni czekało na mnie śniadanie. Zjadłam ale potem zaraz pognął do brata. Otek teraz spi, a ja muszę zabrać sie za sprzątanie:/
ewa jak tylko będziesz miała chwilę napisz koniecznie jak na jazdach. A i co umawiamy się, że ja przychodze sprzątac do Ciebie a Ty mi gotujesz na cały tydzien tak?:]

Administrator kazał znowu;
Pisałam z dziewczynami na innym forum ale i pewnego razu wzięły się wszytskie w kupę zaczęły na mnie najeżdżać. Nie zrobiłam nic z tych rzeczy o które mnie posądzały. Poniewaz ich było wiecej a ja jedna zrezygnowałam z tego forum. Były dziewczny, które sztucznie były miłe, a razem z innymi obrabiały mi dupę. Pisały do mnie na gg i nk. Chciałam wiedziec które to laski i założyłam drugie konto (na dwa dni).
Wszystko resztę wiecie bo dostałyście PW, Skutkiem tego była blokada kont i żeby mieć spokój od tamtych lasek założyłam nowe. Pisałam tu ciągle jako gimpelka i ani jedno zdanie które zostało tu wpisanie było kłamstwem, wszystko było szczere i prawdziwe. The end!

Mam nadzieje, że administrator da mi już spokój, odpowiednią karą jest męczenie sie z tamtymi laskami. Dziewczyny z Opola mnie akceptują, ale nie wiem ile jeszcze wytrzymają. Poza tym nie róbmy na tym spokojnym i miłym forum bałaganu. Koniec.

Ostatnia edycja:
Administrator kazał znowu;
Pisałam z dziewczynami na innym forum ale i pewnego razu wzięły się wszytskie w kupę zaczęły na mnie najeżdżać. Nie zrobiłam nic z tych rzeczy o które mnie posądzały. Poniewaz ich było wiecej a ja jedna zrezygnowałam z tego forum. Były dziewczny, które sztucznie były miłe, a razem z innymi obrabiały mi dupę. Pisały do mnie na gg i nk. Chciałam wiedziec które to laski i założyłam drugie konto (na dwa dni).
Wszystko resztę wiecie bo dostałyście PW, Skutkiem tego była blokada kont i żeby mieć spokój od tamtych lasek założyłam nowe. Pisałam tu ciągle jako gimpelka i ani jedno zdanie które zostało tu wpisanie było kłamstwem, wszystko było szczere i prawdziwe. The end!

Mam nadzieje, że administrator da mi już spokój, odpowiednią karą jest męczenie sie z tamtymi laskami. Dziewczyny z Opola mnie akceptują, ale nie wiem ile jeszcze wytrzymają. Poza tym nie róbmy na tym spokojnym i miłym forum bałaganu. Koniec.

Słucham? :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Czesc,
ja sobie wstalam po 8, mala ladnie przespala noc, zjadla sobie sniadanko pobawila sie i poszla spac, tata tez.
A ja sobie wlasnie slucham nowej plytki Nosowskiej.

Pogoda superowa! Chyba przejdę sie dzis do Solarisa w poszukiwaniu butów na jesien-zimę.

Chociaz jak Ewuniaf wyjezdza furą na miasto to niewiem czy mam się bac hehehe

Dobra Justa przegięłaś, to jest spokojny wątek opola. Dziewczyny znają prawdę, i moją wine znają i wasze zachowanie. Po co się mieszasz. Admin też wszystko wie i spokojnie moge pisac dalej. Ale nie można z wami.

Ok, dzięki opolanki za zrozumienie ale nie chce wam psuć wątku. To ja się żegnam. Będzie lepiej jak nie tu nie będzie.

W Twoim wyjaśnieniu można zobaczyć niestety kilka rzeczy naruszających regulamin tego forum.
Przyznałam sie do wszystkiego, nie mam poprzednich kont?! Czemu dostaję dalsze kary?
Specjalnie miałam napisac na wątku wiadomoć żeby mamy w domu mogły sobie poczytać. Sprawę w PW wyjaśniłam szczegółowo, tu miałam napisać krótkimi zdaniami tak jak admin kazał. Namisałam krótkimi, mamy w domu przeczytały skróconą wersje, swoje sobie dorobiły i "słucham".
Tak usuń mi adminie konto, bardzo chętnie. Z takim administratorem nie chcę pisać!

reklama
jeżeli nie widzisz ,że w swojej wypowiedzi naruszyłaś regulamin i się dziwisz, że Cie upominam to nie mamy o czym rozmawiać.
Dodatkowo wcześniej z premedytacja założyłas drugie konto na forum ( co także było naruszeniem regulaminu) i nie napisałas grupie ,że to ty pod nowym nickiem. Na dokładkę kłamałaś na temat wieku swojego dziecka po to by nie zostać rozpoznaną.Czy to też było w PW jakie rozesłałaś dziewczynom?

Takie oszukiwanie to zwykła trolowanie.

Dostałaś drugą szansę, na Twoją prośbę zostały utajnione Twoje posty ze zdjęciami z konta gimpelki a ty powtórnie łamiesz zasady obowiązujące na babyboom.pl

Regulamin forum - Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry