reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ja to wszystkie metody chyba wykorzystam, zabobon czy nie, byle szanse zwiększyć:-D
A u mnie słoneczko pięknie świeci, cieplutko... Pogoda idealna na mycie okien... tyle, że mi sie nie chce:baffled: Może w przyszłtym tyg. zabiore się za to:tak:
sylha, ewuniaf co z Wami?

reklama
OJ ,jak dano mnie tu nie było .Widze,że Agnieszka również ucichła.Pewne mnie nie pametacie już?!
Chciałam Was lasencje prosć o głos

Bardzo proszę o głos na hasło ''FIRST BIKE DODA CI ODWAGI W UTRZYMANIU ''RÓWNOWAGI''
https://www.babyboom.pl/forum/first...e-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/#post7712558
Z góry dziękuję, będę bardzo wdzięczna, a mój synek jeszcze bardziej

Kamea GRATULUJE!!!!:-):-):-):tak::tak:

justysia... pamiętam Cię przez mgle...ale sprawdzilam ile postów tu napisalas... 9...
wpadasz po dluzszej przerwie i prosisz o glos... w dodatku nie czytasz dokladnie nawet kilku ostatnich stron...
ja swojego glosu nie oddam - nawet nie wchodze i nie sprawdzam...troche z przekory...
zastanawialam się co zrobić z Twoim postem... moglabym go potraktowac jako spam i usunac ale... kazda z nas ma swoj rozum i zdecyduje czy oddać Ci swoj glos czy nie...

Niemniej jednak gdybys zechciala czesciej do nas zagladac i z nami pogadac to zapraszam ;-) tu zawsze dajemy druga szanse ;-)

Zgadzam się z Rubi :) tu dają drugą szanse :) tylko nie wolno jej zmarnowac :) bo wtedy juz po ptokach, z racji tego,ze nietrawie dostawac tych linków z glosowaniem bo to zwykle spamowanie, nie będe glosować. Sooory :)

Kamea jak juz machnelas te okna to machnij u mnie :-):-)

Rubi gdzieś przeczytalam,ze zmieniasz prace? czy zle przeczytalam?

ona ;-) zmieniam robote ;-) o ile zdaze na czas zrobic badania wstepne ;-) okazuje sie ze potrzebuje na to az 3 dni :szok: a zostaly mi....2 a wlasciwie 1 bo w poniedzialek ide ostatni dzien do starej roboty....

Acrobaleno true,true :)
rubi zatem musisz iść i nie ma bata ;-) pozostajesz przy tej samej branży? po jakim czasie w ogole poszlas do pracy po urodzeniu dzieciakow?
a ty Acrobaleno tez pracujesz?

No nic...czas się polożyc, bo jutro na ostro zaczynam pakować manele,zeby przenieść to wszystko w sobotę i juz sie urządzić.

Dobrej nocy wam życzę:-)

Witam sie piątkowo :tak:
Justysia dziewczyny już wszytko napisały a ja podpisuje się pod tym. No i póki co to nie ma mi czego gratulować:no2:
ona okien nie umyłam, zostaja na przyszły tydzien. A parapetówa to kiedy? Żebym sobie w kalendarzu zapisała;-)
rubi jak nie zdąrzysz zrobic wszystkich badań to my Ci wypiszemy brakujace zaswiadczenia. No problem. Podpiszemy się jako "lekarz jedyny taki" i zdolność dostaniesz na conajmniej 3 lata:-D ... Dobra, rano a ja tak bredze, to chyba przez te 4 godz. snu.:baffled:
Wpadne później.

reklama
bry ;-)

ona ;-) bede robila to samo tylko w innym miejscu ;-)
a do pracy wracalam jak Jasiek mial 13,5 miesiaca a Monia 13 miesiecy miala... roznica byla taka ze Jasiek zostal w domu z babcia a Monia poszla do zlobka

jak widze o badania wstepne nie musze sie martwic :-):-D zawsze wiedzialam ze a tu 'jedyne takie' ;-)

Do góry