reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

A co tu dzis taka pustka????

Villa dobrze ze w badaniach ok. a pojedynczymi bakteriami nie ma sie co przejmowac zwlaszcza jesli w parze nie ida leukocyty w polu widzenia. Jak sa poj, bakterie a nie ma leukocytow to znaczy ze bakterie sa tam dlatego ze siusiorek nie byl super czysty w chcwili pobrania siuskow:tak:

Madzia mi tez sie czasem rady przydaja :-D a tak swoja droga to nie wiem czy nie odpuszcze bo juz na rzesach chodze:-D:-D:-D

a poza tym to u nas super :) slonko swieci i az chce sie zyc!!!!!!

reklama
Witam się na wątku ploteczkowym :-)
Na imię mi Hania, jestem z KK, w lipcu skończę 33 latka. Jestem w pierwszej swojej ciąży, która była niespodzianką :-D Odkładałam to na jeszcze później, ale życie zdecydowało inaczej ;) Z moim G jesteśmy razem ponad 5 lat. Co jeszcze? Zawodowo zajmuję się projektowaniem architektonicznym, mam swoje jednoosobowe malutkie biuro i dłubię sobie :-) Hobbystycznie mam zakrętkę na punkcie owczarków niemieckich, mam rocznego psiaka. Poza tym lubię storczyki i kaktusy, których kilka mam na stanie.

Miło mi dołączyć do waszego grona :-)

Nie wiem, czy kiedykolwiek uda mi się nadrobić ten wątek, czytać będę na bieżąco :tak:

Witaj Mal_ moja imienniczko ;-) i fanko kynologii ;-) moze sie spotkamy na wystawie psow za niecale 2 tygodnie w Opolu?

a architekta to my tu mialysmy ale chwilowo sie nie udziela ;-):tak:

pogoda robi sie fajna ;-) Ewuniaf???? Dni Opola... moze spikniemy nasza gromadke??? i zapomnialam Ci pisac ze Jasiek ma brac singulair od maja... ale jako ze obiecalam to sie tableteczkami podziele ;-) ale chyba będę miała do Ciebie interesik ;-)
i nie tylko do Ciebie...

dziewczyny! zbieram plastikowe nakrętki z flaszek ;-) jak macie zbedne i nie sprawiłoby Wam kłopotu odkładać ich w jedno miejsce a potem mnie wezwać po odbiór to się polecam ;-) to dla Jasia mojego ;-)

z góry dziękuje!

Dzięki za miłe przyjęcie :-D

Rubi niestety nie wiem, czy uda mi się być w Opolu na wystawie, jeśli tak to tylko w sobotę, bo w niedzielę jest krajowa ON we Wrocławiu i chcę jechać ;-)
Czy te nakrętki to tylko nakrętki czy inne zamknięcia (np. z mleka, soku) też się nadadzą? Zbieram dla mojej mamy (oddaje nawet nie wiem, dla kogo) i tam może być każdy rodzaj plastikowych zamknięć z butelek i kartonów. Pozbieram Ci też, jakoś bardzo dużo tego nie ma, ale zawsze coś.

Mal_ ;-) jak chcesz ONki ogladac to tylkow sobote ;-):tak:
wystawiacie swojego?
a nakretki mogą być przerozne ;-) byle plastikowe ;-) z plynow do prania tysh :tak:

reklama
Wiem, że ONki tylko w sobotę ;-) Ale nie wiem, czy wyrobię się z pracą. A niedziela zarezerwowana już na Wrocław :-) Nasz na razie musi poczekać z wystawami, nie zgubił jeszcze podszerstka z zimy, wygląda jak owca :-D Jak tylko porośnie ładnym włosem to zaraz śmigamy na ringi :tak:

Nakrętki więc masz zaklepane :-)

Do góry