reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

ewuniaf leukocytyi nabłonki płaskie w ilości 0-2, więc tragedii na pewno nie ma :tak:

Mal witam ciepło i życzę spokojnych 9 miesięcy (a właściwie to już 7 ;-)) Szybko zleci - zapewniam :-)

rubi ostatnio idzie u nas woda na potęgę, więc zakrętek może trochę być :-p Obowiązuje jakiś termin? Może po prostu daj znać, jak będziesz je potrzebowała (chyba że prędzej dojdę do wniosku, że już ich nie mieszczę, to będę wołać po odbiór ;-))

A u nas nie najgorzej - rano postanowiliśmy się porządnie wyspać, w związku z czym nie wstawliśmy z łózka do... południa :-D Ale po południu było nieco marudzenia - żeby mi za dobrze nie było. Zasnął bączek o 20.00 (akurat kiedy kąpiel planowałam), więc kąpiel dziś odpuszczona - przebierzemy tylko jak się do karmienia zbudzi - czuję, że chyba nie tak prędko.
Może łazienkę nieco ogarnę? Wczoraj było prasowanie koło północy...

reklama
Rubi do mnie też wpadniesz po nakrętki?;-)
Villa witaj w klubie walczących z żelazkiem w środku nocy;-)Ja oddaje się tej rozkoszy przeważnie w piątkowe noce ;-)

ona ;-) dzięki!!!! nie jestem sama :-) ja tez prasuje jak musze ;-)
daaaaawno temu prasowałam przed schowaniem w szafie ale potem dochodziłam do wniosku, ze przez założeniem i tak trza prasowac wiec po co sobie dodatkowa i w dodatku niepotrzebna czynnoscia zawracac glowe.... ;-)

nakretki zbieram non stop ;-) :tak: wiec dzieki za zbieractwo :-)
z odbiorem to...kurka...bo ja niezmotoryzowana jestem...nawet rowera nie posiadam (nie liczac poteznego parku maszyn dzieci - rower Jasia, 2 rowerki Moni i biegówka)...ciezko bedzie mi spoza Opola odebrac :-( chyba ze sie w Opolu na kawe umowimy ;-) oooo...bedzie pretekst do spotkania ;-)

dobra....lece popracowac

Cześć dziewczyny. Witam się z rana. U nas sliczneee słoneczko!:-)
Rubi a do kiedy te nakrętki można zbierać? U mnie tego troche się nazbiera...
Z prasowaniem... ja muszę ubranie wyprasować, bo inaczej źle się w nich czuje... Ale ja to lubię. Wieczorem mam spokój, chłopaki spią, ja włączam sobie tv i łącze przyjemne z pożytecznym.:tak:

WITAM się i ja.
KAMEA zazdroszczę tej pogody, słoneczka. Ile macie stopni?? Bo właśnie pisałam do kuzynki z Nysy i mówi,żentak ładnie, że aż na lody z córką idzie.
A u mnie, brrr już rzygam tą pochmurną pogoda i raptem 10 stopniami.
Ja prasuje każde pranie, łatwiej do szafek wchodzi i po wyjęciu są w dobrym stanie, że nie trzeba robić tego raz jeszcze..
Ach trzeba za sprzątanie się zabrać,.,

Kamea ;-) nakretki zbieram i zbieram....do oporu ;-)
a z prasowaniem... ja za eleganckimi ciuchami nie przepadam... ale jak juz w cos co wymaga prasowania sie wciskam to prasuje! tylko nie po wypraniu tylko tuz przed zalozeniem! kiedys prasowalam, wieszalam w szafie a ze scisk w niej to i tak pogniecione bylo i musialam znow zelazko wyciagac wiec teraz mam jednoprasowanie mniej ;-)

temat prasowania na tapete widzę poszedl :-)
ja nie prasuje bo:
Z i tak to co poskladam rozwala w szafie
Gosi ubranka są zawsze ładne po wypraniu, niepogniecione
Ja taka sama syfiara jak Z i w szafie mam bajzel
jedyne co prasuje to Swoje koszule, a,ze jestem milośniczką ich no to raz w msc wyciągam jednak deskę i lecę z koksem :D

Moja tesciowa zbiera nakrętki zapytam czy coś z nimi robi jak nie, to ladnie sie uśmiechnę i mogę wziąść

reklama
Do góry