reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

pewnie,ze przyjdzie,kazdy ma inne metody, bo to mama potrzebuje dziecka przy sobie częściej niz dziecko mamy, tak gdzieś wyczytałam

reklama
Witam się z rana :-)
Dziękuję za gratulacje :-D

Prasowanie to coś, co robię sporadycznie i tylko jeśli muszę. Jak kiedyś dorobię się deski do prasowania to może lepiej mi to pójdzie ;-)

Dziś mam w planach szybkie sprzątanie domku, ciekawam czy mi się to uda czy jak zwykle cały dzień mi to zajmie, nie przepadam za sprzątaniem..

Villa- dzięki za opis- trochę się też ubawiłam:-), ale ty jak zaczniesz coś pisać to można boki zrywać:-D:-D, ale zaczynam się też przekonywać do Opola- zobaczymy. Ostatnio koledze M z pracy urodziła się córka też w Opolu i też żona była zadowolona......hmmmm

EWUNIA o tak dumna byłam tak się cieszyłam, wczoraj na nockę pampers poszedł w ruch ale dama mała znowu mamusi niespodziankę zrobiła i z suchym się obudziła, może w końcu przestanie w nocy lać, w sumie już nie siusiała w nocy ale w listopadzie miała bakterię ecoli i od tego czasu dalej siusia.
Jejuś dopiero zauważyłam, że Ty masz troje dzieci, SZACUN,

VILLA no to szybciutko urodziłaś i dobrze.

SYLHA nie wiem czemu masz opory przed szpitale w opolu ale często tak jest, że to ludzie swoimi i nie swoimi historiami straszą nas przed danym szpitalem. U mnie było to samo przed pierwszym jak i drugim porodem a naprawdę nie mogę narzekać na miejsce i personel w szpitalu gdzie rodziłam.

U nas piękna pogoda. Byliśmy na dworku, teraz odpoczynek w domku i po obiadku znowu na dworek, by korzystać. Tak ciepło,że dziś pierwszy raz zamiast kurteczki założyłam malutkiemu bluzę...

Miałam dziś przygodę, wkurzyłam się. Jakiś miesiąc temu kupowaliśmy opony, fakt używane a dziś pojechałam wymienić, nastałam się ze 40 minut w kolejce na wymianę, wiezdzam do warsztat i pan mi mówi, że nie wymieni albo na moją odpowiedzialność bo obie kupione opony są pęknięte i załatane a jak je się napompuje to już wogule pęknięcie wyjdzie na wierzch i wątpi bym, że 2 tygodnie pojeździła. Ale mi się ciśnienie podniosła, Pojechałam do gościa gdzie kupiłam opony i na szczęście pogadał, pogadał ale wymienił mi na inne, no i w końcu udało się dziś już zupełnie w innym miejscu zmienić te nieszczęsne opony w aucie.

bry ;-)

pogoda ładna to i na forum cisza ;-)
tysh dobrze ;-) nikt nie maruda :-D ze za zimno albo za goraco :-D

zaczynam się też przekonywać do Opola- zobaczymy

a co chcesz zobaczyc? pogadaj z ginem i popytaj gdzie mozesz liczyc na opieke przy ciazy mnogiej...

dobra...pomykam

miłej resztki niedzieli ;-)

Wczoraj było MEGA marudzenie - w domu rzecz jasna :-p, na szczęście noc spokojan jak i dzisiejszy dzień; byliśmy na spacerku, po którym pospaliśmy 4h, pół pobudka na jedzenie i znowu śpię - już trzy godzinki - zaraz pójdziemy sie kąpielić i mam nadzieję, dalej spać ;-)

sylha ja Opole z serca polecam - zarówno poród jak i całą opiekę po (może z wyjątkiem ponownego zakładania wenflonu przez naszą słynną wiedźmę ;-)) oceniam baaaaaaaaaaaardzo pozytywnie :tak: Nie spodziewałam się, że będzie tak dobrze - szykowałam się na gorsze wrażenia...

dorotar to niefajnie z tymi oponami, ale dobrze że w końcu udłąo się załatwić wszystko pomyślnie :tak: mi też ostatnio gostek chciał wcisnąć jakiś gumowy szmelc (myślał pewnie, że się trafiła głupia baba - kocham takich :-D) i nieźle się zdziwił, jak się okazało, że żadna ze mnie głupia baba - już tak mam, że w sprawach auta gadam jak chop ;-):-)

no blizniaki to raczej wskazany poród w Opolu, wkoncu aparatura lepsza, ale ja i tak stawiam na szpital w Brzegu :)

Villa ty śpioszku ;-);-)

u nas dzis mily dzien. Poszlismy na giełdę staroci, pare rzeczy się sprzedało, kufle do piwa sie kupilo a potem leniuchowanie w domku.

W ogole jestem prze mega prze szczęsliwa! moja siostrz przylatuje, nie mogę się doczekac weekendu majowego

Hehe a ja stawiam na Krapkowice- wiele moich koleżanek tam rodziło i wszystkie opinie super w totalnym przeciwieństwie do Opola....ale wiadomo zobaczymy jak się dzieci będą miały- to jest najważniejsze.....Gin z resztą już mi powiedział jeżeli będzie wszystko Ok to nie widzi przeciwwskazań

reklama
Cześć dziewczyny. Witam się o poranku w świetnym humorze (co jest u mnie bynajmniej dziwne w poniedziałkowe poranki;-))
Niedziela mineła nam również w dobrych nastrojach. Bylismy z Kubą w Wesołym Miasteczku, później zjeśc co nieco i spokojnie wrócilismy do domku.
Miłego słonecznego dzionka:-)

Do góry