EWUNIA o tak dumna byłam tak się cieszyłam, wczoraj na nockę pampers poszedł w ruch ale dama mała znowu mamusi niespodziankę zrobiła i z suchym się obudziła, może w końcu przestanie w nocy lać, w sumie już nie siusiała w nocy ale w listopadzie miała bakterię ecoli i od tego czasu dalej siusia.
Jejuś dopiero zauważyłam, że Ty masz troje dzieci, SZACUN,
VILLA no to szybciutko urodziłaś i dobrze.
SYLHA nie wiem czemu masz opory przed szpitale w opolu ale często tak jest, że to ludzie swoimi i nie swoimi historiami straszą nas przed danym szpitalem. U mnie było to samo przed pierwszym jak i drugim porodem a naprawdę nie mogę narzekać na miejsce i personel w szpitalu gdzie rodziłam.
U nas piękna pogoda. Byliśmy na dworku, teraz odpoczynek w domku i po obiadku znowu na dworek, by korzystać. Tak ciepło,że dziś pierwszy raz zamiast kurteczki założyłam malutkiemu bluzę...
Miałam dziś przygodę, wkurzyłam się. Jakiś miesiąc temu kupowaliśmy opony, fakt używane a dziś pojechałam wymienić, nastałam się ze 40 minut w kolejce na wymianę, wiezdzam do warsztat i pan mi mówi, że nie wymieni albo na moją odpowiedzialność bo obie kupione opony są pęknięte i załatane a jak je się napompuje to już wogule pęknięcie wyjdzie na wierzch i wątpi bym, że 2 tygodnie pojeździła. Ale mi się ciśnienie podniosła, Pojechałam do gościa gdzie kupiłam opony i na szczęście pogadał, pogadał ale wymienił mi na inne, no i w końcu udało się dziś już zupełnie w innym miejscu zmienić te nieszczęsne opony w aucie.