sylha
mama bliźniakowa
Zus płaci Zus!!!!
Dorota- 25km dojazd OK, ale kalkuluje się przy tej cenie paliwa jaka jest obecnie?!?!?
Dorota- 25km dojazd OK, ale kalkuluje się przy tej cenie paliwa jaka jest obecnie?!?!?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Villa co do spania z naszymi pociechami to powiem takOna ma racje ze tak naprawde to kazda mam wie co najlepsze dla jej dzieciaka i rzeczywiscie zwykle tak jest ze to bardziej mama potrzebuje miec dzidzie blisko niz dzidzia mame
zwlaszcza przy pierwszym maluszku
Pamietam jak sie nie moglam na Kasie napatrzec i jak ja ciagle "meczylam" przytulaniem. A w ciagu dnia to spala na moim brzuchu bo chcialam miec ja caly czas przy sobie
. Zreszta z kazdym maluszkiem z poczatku tak bylo....
A ludzie pisza rozne rzeczy, czasem bardzo wyolbrzymiaja w swoich opowiesciach co bylo nie tak zapominajac o tym co bylo dobre![]()