reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Witam się :)
Arco żyjesz! Sto lat cie tutaj nie było;-)
Franiowa w mojej okolocy jest świetny dinopark z rewelacyjnym placem zabaw. Przy nastepnej wizycie zapraszam:-)

reklama
Franiowa witam ciepło i trzymam kciuki za pomyślny przebieg spraw. A Natalka na pewno prędzej czy później zaaklimatyzuje się w nowym miejscu - najlepiej z nowymi koleżankami ;-)

A wszystkim mówię dobry dzień...

Wczoraj odpaliłam neta, ale nie miałam chwili n askrobanie...
Wyjazd do miasta super udany - Rafał przekochany i grzeczniutki jak aniołek. Oczywiście po południu musiał nadrobić przytulanie do mamy ;-) ale bez przesady - tragedii nie było, za to odwiedziła mnie znajoma i czas zleciał, a wieczorem chciałam pójść spać o przyzwoitej godzinie (co się dokonało kwadrans po 23.)

Co do badań, to w ostatnim moczu wyszły nam bakterie :baffled:, ale infekcji nie ma - raczej miejscowe badziewie; mam więc przemywać rumiankiem i tak jakby wychodzi na to, że za mało odciągam skórkę na siusiaczku (wniosek własny na podstawie obserwacji). I jest tam jeszcze jakiś krwiaczek - czyżby po cewnikowaniu w szpitalu? :eek: Mam nadzieję, że szybko uda się to wyprowadzić na prostą...

sylha ja też i chętnie to i owo podrzucę, jak masz ochotę ;-) Mam np. kilka numerów M jak Mama, z których raczej już nie będę korzystać, a przydały się bardzo.

dorotar o wiele fajniej się cieszyć niż narzekać ;-) I o to w tym wszystkim chodzi.

Ja dla przykładu baaaaaaaaaaardzo się cieszę, że mogłam dziś spokojnie zjeść śniadanie, wstawić pranie i zaczęłam grzebać w szafie, co by sprawdzić ile swoich rzeczy mogę juz realnie założyć (co najmniej 4 pary spodni - JUPIIIIIIIIII) - a wszystko dlatego, że moje dziecko dziś rano zamiast marudzić, pojadło sobie i poszło dalej grzecznie spać - chwilo trwaj :-D

Aga ;-) fajnie że piszesz ;-)
aha...bo nie wszystkie Opolanki wiedza ze FraniowaMama = Agnieszka ;-)
szkoda tylko ze tak póxno sie zgadałysmy bo mogłysmy wieczorkiem sie umowic na kawke albo cos innego ;-) juz nie jestem matka karmiaca to i procenty moge sobie zapodac ;-)

dorotar ;-) tak 3maja :tak:

dobra..spadam

miłego!!!

Villa-świetnie Ci zrzucanie kg i cm :))) a z tą skórką,to jedni odciągają,inni nie i sama byłam głupia,ale obyło się bez problemów.
trzymam kciuki coby na lepsze szło:)

Franiowa - służę znajomościami dla Natki,jeśli zajdzie potrzeba:) a rozglądaliście się już dla niej za szkołą?

Hej dziewczyny.
Jeszcze raz dzieki za miłe przyjecie.
Zadzwoniła dzis nasza pośredniczka z JG - nasz kupiec nie dostał kredytu:( Normalnie załamałam się.
To wszystko kosztuje nas ogromnie duzo nerwów i emocji , liczylismy na chirurgiczne cięcie a tu doopa.
Trzymajcie kciuki zeby szybko kolejny kupiec (ze zdolnościa kredytową) się znalazł.
A jak już bedzie czas, to wypytam Was o szkoly dla Natki.

reklama
Dzień dobry bardzo
biggrin.gif

MONIA DOSTALA SIE DO PRZEDSZKOLA
wink2.gif

jupi tyryryry
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

ide kawe robic
wink2.gif

Do góry