ewuniaf
Fanka BB :)
Dorota pomysl z wlasnym salonem calkiem fajny 
Kamea ja twarda babka???? Ryczec mi sie chce kiedy pozwalam jej tak dlugo plakac w lozeczku... takie wyrzuty sumiena mam ze dzidzia do mamy chce a wredna mama chce zeby dziadzia sama spala....:-
zawstydzona/y:. Jak Kasia byla mala to pozwalalam jej spac ze mna i potem mialam wielki problem z odzwyczajeniem jej od tego i stwierdzilam ze kolejnych dzieci nie bede uczyc spania z nami... Michal niegdy z nami nie spal - ani razu. Hania spala z nami pare nocy zaraz po urodzeniu... Nie wyglada jakby jej cos dolegalo to raczej taki bunt . W nocy jak sie obudzila i wzielam ja na rece to sie wyginala nie chciala byc na rekach, palcem pokazywala na nasze lozko i plakala a jak ja do lozeczka dalam to skakala i tupala nogami. BYlam w szoku bo ona sie tak wczesniej noie zachowywala . Dopiero od kilku dni ma takie akcje. Nie wiem co z nia zrobic.
A ty kochana bylas w innej sytuacji bo Kubus jako wczesniaczek sie troszke inaczej rozwijal i nie dziwie sie ze go bralas do lozka. Tez bym tak robila jakby moje dzieci bezdechy mialy

Kamea ja twarda babka???? Ryczec mi sie chce kiedy pozwalam jej tak dlugo plakac w lozeczku... takie wyrzuty sumiena mam ze dzidzia do mamy chce a wredna mama chce zeby dziadzia sama spala....:-
A ty kochana bylas w innej sytuacji bo Kubus jako wczesniaczek sie troszke inaczej rozwijal i nie dziwie sie ze go bralas do lozka. Tez bym tak robila jakby moje dzieci bezdechy mialy