reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

bry ;-)

villa ;-) Monja Monia na bilansie dwulatka była niższa niz rok wczesniej ;-) może woda w wanience za ciepła była i nam się dzieciaki pokurczyły :-D

wakacyjna pora zbliża sie ;-) ja mam juz zaklepane wakacje obmyslona podroz...a u was jak z tym tematem dziewczyny?
tu jest pioradnik podrozniczy - Podróże z Alfa Star

no to..... w droge ;-)

miłego

reklama
Villa-ślicznie:) w mojej przychodni Dorka tylko ważą :/ a i z tym ostatnio był problem,bo na wadze nie wyleżał i zły odczyt był:?

Rubi-my z wakacji nici,bo tacie zabrali urlop na majówkę :crazy:

wakacje? raczej palcem po mapie :eek: no ale w sumie to ja teraz non stop mam wakacje :-D a w domu zieleń drzew, lasu szum, świeże powietrze, w ogrodzie hamak - tylko basenu brak :-p

rubi
czy Ty nie wspominałaś kiedyś coś na temat karuzeli lub maty dla malucha? bo gdzieś mi dzwoni, ale nie pamiętam gdzie...

Witam się :)
Tutaj już wakacje na tapecie... U nas czy coś z nich wyjdzie? Nie wiem. Znając życie mąż znowu urlopu nie dostanie. Pożyjemy, zobaczymy.
A jeżeli chodzi o "pomiary" to u mnie w przychodni robią to byle jak... Więc w ogóle nimi się nie sugeruje.

Ostatnia edycja:
U Nas z wakacjami też lipa, pewnie spędzimy w PL u rodziców:-)
a co do pomiarów to bardzo różnie przychodnie mierzą, ale ja w domu tez waze i mierze Aluska i w miare sie zgadza. W ubraniu wazy jakies 11400 czyli dos niewiele jak na dwulatka, a wzrost ma 89-92 cm czyli przeciętny dwulatek:-)

rubi dziękuję i przepraszam za zawracanie głowy - w planie była karuzelka, ale wczoraj razem z M zdecydowaliśmy się na zakup maty fp rainforest - coś jakby połączenie 2w1 :sorry2:

Agita nie taka lipa ztymi wakacjami - Polska to taki piękny i ciekawy kraj ;-) Nawet wczoraj w wiadomościach mówili ile to studentów m.in. z Norwegii u nas studiuje...

Villa ;-) mam nadzieje ze Rafalkowi sie spodoba ;-) Jasiek był tymi cudami zainteresowany a Monia olewała sikiem prostym i mate i karuzele :-):-D

co do Polski to...piękna jest :tak: i na tyle duża że jest co odkrywać ;-)
my w tym roku jedziemy odkrywać dawno odkryty Sopot ;-)

Villandra, mówisz o czymś takim:
MATA EDUKACYJNA RAIN FOREST 3w1 INTERAKTYWNA TANIO (2328979029) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
?
NIe polecam..:(
Dostałam ja dla Frania od koleżanki, której dziecko wyrażalo niż zerowe zainteresowanie. Franek podobnie. Poza tym jest waska, ma takie plastikowe tuleje po bokach - przy kazdej próbie obrotu był płacz. To mata dla dziecka leżacego godzine na plecach i bawiącego się zawieszonymi zabawkami. Czyli na jakiś miesiąc rozwoju zdrowego dziecka.
Lepiej się sprawdza duża kwadratowa mata.

U nas constans:(

reklama
Do góry