reklama
V
villandra8
Gość
O przypomniałao mi się - jak się jedzie na Grudzice, od Armii Krajowej to przed (chyba) wiaduktem (na przeciwko jest laboratorium medyczne) jest po lewej komis samochodowy i kawałek w głebi widziałam szyld o wózkach i artykułach dziecięcych 
Używane wózki widziałam w komisie rzeczy dziecięcych na targowisku oraz obok baby blue - ale to raczej loteria, że się trafi akurat jakiś wózek, bo żeby tylko wózki, to zero pomysłu.

Używane wózki widziałam w komisie rzeczy dziecięcych na targowisku oraz obok baby blue - ale to raczej loteria, że się trafi akurat jakiś wózek, bo żeby tylko wózki, to zero pomysłu.
V
villandra8
Gość
A tu znowu wszytskich wywiało...
A my się wiatru nie boimy - dziś się powietrzyliśmy; Rafał w wózku, mama w ogródku.
A my się wiatru nie boimy - dziś się powietrzyliśmy; Rafał w wózku, mama w ogródku.
Bry ;-)
melduję się ;-)
nie wywiało nas - ja obrabiam taki mały ogródek ;-) allegro się nazywa :-)
jeśli szukacie tanich zabawek lub ciuszków to zapraszam ;-)
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
melduję się ;-)
nie wywiało nas - ja obrabiam taki mały ogródek ;-) allegro się nazywa :-)

jeśli szukacie tanich zabawek lub ciuszków to zapraszam ;-)
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Witam się w ten chłodny dzionek :-)
Zwiedziłam dziś Forum w Gliwicach i M1 w Zabrzu w nadziei, że pooglądam sobie trochę akcesoriów dla bajtli celem zorientowania się na rynku. I rozczarowałam się solidnie, wybór mizerny a ceny powalające. Wózków 5 na krzyż.. Przyjdzie mi kupować w ciemno na allegro.
Na raz następny kierunek - Opole :-)
Zwiedziłam dziś Forum w Gliwicach i M1 w Zabrzu w nadziei, że pooglądam sobie trochę akcesoriów dla bajtli celem zorientowania się na rynku. I rozczarowałam się solidnie, wybór mizerny a ceny powalające. Wózków 5 na krzyż.. Przyjdzie mi kupować w ciemno na allegro.
Na raz następny kierunek - Opole :-)
V
villandra8
Gość
Mal ja wzorem dziewczyn z marca sporo rzeczy zakupiłam u tego sprzedawcy, teraz też czasem dokupuję to i owo i szczerze polecam
A u nas dziś piski radości - tak Rafał wyraził swój zachwyt tym, że tatuś rozbieral go do kąpieli
A u nas dziś piski radości - tak Rafał wyraził swój zachwyt tym, że tatuś rozbieral go do kąpieli

bry ;-)
ja też polecam tego sprzedawcę ;-) też u niego 3 lata temu zakupy robiłam :-)
dziewczyny - zbieram się mentalnie do zakupów w sklepie Sklep plastyczny dla dzieci - farby do twarzy, zabawki kreatywne ;-) polookajcie - jak coś Wam się podoba i chcecie kupić to dawać mi znać na PW ;-) mam tam chyba jeszcze darmową przesyłkę, a nawet jak nie to koszt przesyłki ładnie między siebie podzielimy ;-)
ja też polecam tego sprzedawcę ;-) też u niego 3 lata temu zakupy robiłam :-)
dziewczyny - zbieram się mentalnie do zakupów w sklepie Sklep plastyczny dla dzieci - farby do twarzy, zabawki kreatywne ;-) polookajcie - jak coś Wam się podoba i chcecie kupić to dawać mi znać na PW ;-) mam tam chyba jeszcze darmową przesyłkę, a nawet jak nie to koszt przesyłki ładnie między siebie podzielimy ;-)
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Hej dziewczynki,
dzis sie wyjaśni czy nasi ostatni oglądający kupia dom czy nie.
Dlatego nie odzywałam się tutaj, bo ciagle tkwimy w Karkonoszach. Ale może już niedługo?
Haniu, ciekawa lektura dla Ciebie:
Prof. Dorota Majewska Autyzm - podstępy postępu!. Nowe kryteria diagnostyczne autyzmu zmniejszą ich liczbę dwukrotnie | Publicystyka, wiadomości, opinie - Portal niezalezna.pl
dzis sie wyjaśni czy nasi ostatni oglądający kupia dom czy nie.
Dlatego nie odzywałam się tutaj, bo ciagle tkwimy w Karkonoszach. Ale może już niedługo?
Haniu, ciekawa lektura dla Ciebie:
Prof. Dorota Majewska Autyzm - podstępy postępu!. Nowe kryteria diagnostyczne autyzmu zmniejszą ich liczbę dwukrotnie | Publicystyka, wiadomości, opinie - Portal niezalezna.pl