Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do przedszkola to tez się zastanawiałam,bo mój Maciek z lipca 2008,ale chyba w tym roku to i tak jeszcze by nie miał szans na przyjęcie do przedszkola ,bo za mały.Amelka pisała,że zapisy są od marca,ale my chyba musimy poczekać do marca następnego roku.No i sama nie wiem jak to będzie,jak się gdzieś do przedszkola nie załapiemy
Ale chyba można do kilku przedszkoli złożyć wnioski
A gdzie chcesz Karolkę zapisać? Chyba jest szansa,że nasze dzieciaki będą razem chodziły do przedszkola
Amelka mówiła,że to koło Atrium nie jest dobre ,więc myslę o tym które jest w bloku na Sieradzkiej.
Ale chyba teraz trochę odpoczniesz u mamy co?
w każdej chwili możesz urodzić, więc kobietko pakuj się, pakuj! ja to na pewno na miesiąc przed już będę zwarta i gotowa

ale nie popadaj w paranoje - nawet jak nie masz pojęcia co i jak to i tak instynktownie będziesz wiedziała co robić spoko luuuzzzz ;-);-);-)
czy jak sie to odmienia

jestem wściekła jak nie wiem.... głupia niekompetentna baba; wiem że w nast tyg będzie możena oglądac mieszkanka od Bielskiej :-):-):-) więc jak doczekam to jeszcze sie przejdę i może w końcu wybiorę się z m na oglądanie jakiś płytek hihihihi czy innych rzeczy 

narazie się stresuję czy zdążą nam przyznać kredyt i czy w ogóle go przyznają 

więc dopiero będe się rozglądać a gdzie to hmmm chdzieś w miare blisko - może być nawet gdzieś na ZWM-ie blisko żłobka 9 bo mam nadzieję że przyjmą mi malucha 

chociaż nie wiem czy nadzieja nie jest w tym przypadku moją matką 

jak Niki była mniejsza to wieszałam pieluszke mokrą na łóżeczko a ręcznik na grzejnik czasem,musze znów zacząć wieszać i wiecej wietrzyć
bo wietrze tylko dwa razy i to krótko ,dziękuje za rady
takie to jest oczywiste ,a ja taka gapa tego nierobiłam
teraz to sama sobie się dziwie
a musze popracować nad niższą temperaturą w pokojach,a tych kropli euforbium niebede podawać jak mi lekarka doradziła,tylko zastosuje wode morską
Niki niema kataru to krople odpadają,a podawanie wody morskiej to są dosłownie tortury
niewiem czemu Niki tak reaguje -dosłownie histerii dostaje,a ja wredna matka robie jej to ,że tak powiem na hama aż mnie serducho boli ,no ale cóż to dla jej dobra

współczuje ,po podróży nieodsapłaś a tu tyle obowiązków! obrotna kobitka z Ciebie
jestem pełna podziwu!
Ech to musimy się zmobilizować z kredytem,bo połowę mamy jeszcze do spłacenia,a narazie w sumie zaświadczenia z pracy tylko mamy
My mamy całość do 30 kwietnia wpłacić,więc mamy jeszcze trochę czasu,ale może szybciej się uda ten kredyt to i szybciej mieszkanko będziemy mieli.No i czas się za czymś już porozglądać
Może w weekend sie z m wybierzemy.A wy od której strony mieszkanie macie?
No nie zawsze,ale bywa
Ech chyba wyrodna matka ze mnie

:-(a jeszcze się z rykiem budzi, to już całkiem mogiła..