reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

rubi pytałaś czy Patryk zaśnie szybko skoro śpi po południu ;-) jest 19:45 a on już śpi ;-) i jak dobrze pójdzie pośpi do 5 rano, potem mleczko i zaśnie do 6:30- 7:00

reklama
hej Babki:)

długo mnie nie było bo opadam z sił!!!!!!!!!!
remont mieszkania w toku a koniec marca zbliża się wielkimi kroczyskami!!! no i najczarniejszy scenariusz się niestety ziści tzn na tydzień lub dwa idziemy mieszkać na ZWM wrrrrrrrrrrrrrrrr do ojca mojego A !! jedyny plus jest taki, że on akurat wyjeżdżą do sanatorium na 3 tygodnie więc nie powinno być tak źle!

my z Maćkiem znów w domu bo znów jesteśmy chorzy :( nachodził się mały aż dwa tygodnie po ostatniej chorobie do przedszkola no i niestety znów siedzenie w chacie .................a za oknem tak ładnie!! ja się zarażam od niego później on ode mnie i tak w kółko -masakra.

anik czy Wy prowadzacie małą do żłobka na ZWM-ie?? bo o ile sie nie mylę to chyba Was widzieliśmy wczoraj właśnie koło żłobka ale nie byłam pewna czy to Ty czy nie :( my wracaliśmy z małym od lekarza i szliśmy na przystanek

rubi fajnie, że znów jesteś :) no ja niestety nie za bardzo mogę z pracy wyskoczyć na ploty, ale na spacerek też chętnie się umówię tylko niech ten mój urwisek w końcu wyzdrowieje!! zapomniałam Ci napisać o tym foteliku do karmienia, że nie mam szelek do niego nie wiem gdzieś wsiąłky i koniec!! może przy wypakowywaniu się znajdą więc jeśli jesteś dalej zainteresowana to daj znać

dzien doberek ;)

no i ja tez chora... gardlo mnie boli i zaczynam kichac :-(

ja chce takie grzeczne dziecko jak Patryk - przez caly spacer ani jednego dzwieku nie wydal :-) Monia tez zachowywala sie nad wyraz grzecznie... to pewnie zasluga obecnosci dwoch potencjalnych narzeczonych plus tesciowej :-D no ale w domu... zasnela o 21:45 a w nocy zrobila mi 4 pobudki :-( co za baba...

wlasnie sie obudzila i gada... poki mnie nie widzi jest OK wiec zaraz wleze pod stol zeby mnie nie zlokalizowala..dobrze ze sciany mamy murowane a nie szklane :-D

OK.... zmykam sprawdzic konto..wlali cos czy nie???

milego dnia ;-)

rubi nie narzekaj;-) Monia grzeczna jest, widziałam sama :-p
A Patryk spał od 19:45 do 5:30, potem wypił mleczko i pospał aż zadzwonił budzik, czyli do 7:00. Teraz już leży w łóżeczku i będzie zaliczał pierwszą drzemkę :tak:
rubi ja mam Patryka grzecznego, a Ty Jaśka, w przyrodzie zachowana jest równowaga, gdybyś miała dwójkę dzieci grzecznych to za dobrze by Ci było :-p
Daj znać czy spacerek dzisiaj aktualny???

Amelkowa ;-) taki piękny nowy blok z mojego okna widać :-)

zastanawiałam się dlaczego okna jeszcze takie puste... nikt tam nie mieszka a nie widać żeby tam coś jeszcze robili... dowiedziałam się za to ile kosztuje tam metr kwadratowy mieszkanka...prawie 5000zl <szok>

hej

rubi to Ty masz widok na ten budynek co niby tyle zieleni w około?? :-D:-D:-D ( tylko gdzie ta zieleń w rzeczywistości??)

daggy a Wy ile za meterek będziecie płacić?? faktycznie to klonowe osiedle wygląda przepięknie więc i cena pewnie niezła.

Amelkowa no ja też w lutym odwiedziłam ten komis i kupiłam dla Maćka kombinezon za 26 zł fakt, że na następną zimę będzie juz za mały ale za tę kasę myślę, że się opłacało i choć nie przepadam za takimi komisami to ten jest OK:-) bo taki czyściutki.

my jutro idziemy na kontrolę ciekawe co nam lekarka powie hmm mam nadzieję,że od poniedziałku Maciek do przedszkola pójdzie :sorry2::sorry2:

aniulka :-) aż wstałam żeby tej zieleni poszukać :-D
z mojego okna ten blok wygląda koszmarnie - bloki na ZWMie są ciekawsze :-) ja nie widze ani kawałka balkonu czy tarasu - tylko sciany z oknami :-/ ale jak już się przejdzie od strony Dubiosa to OK jest :-)
nie powiem...mogłabym tam mieszkać :-) wszędzie blisko :-)

nabylam krzesełko dla Moni ;-) używane, na allegro za nieco ponad 100zl z przesyłką ;-)
oczywiście mój mąż marudzi że siedzonko ma pękniętą tapicerkę ale przecież gdybym miała takie krzesełko po Jaśku i miałoby pękniętą tapicerkę to nie kupowalibyśmy nowego... a najtańsze nowe to wydatek min 250zl...
no ale pan mąż ma muchy w nosie bo matrwi się firmą :-( był w sądzie i pani mu z usmiechem na ustach powiedziała, że pieniądze za zaległe faktury "może do końca roku uda się odzyskać"...
aż mi go żal, bo widzę że go to dobija a zwykle to udaje luzaka "spoko..., damy radę" i teraz tak nie mówi :-( ehhhhhhhh

OK...pochwaliłam się, pożaliłam to zwalniam komputer panu synowi - teraz kolej na jego sejsje gier na MiniMini :-)

Hej!
No ten komis na zwm fajny.Ja w tamtym roku kupiłam tam Maćkowi buciki i jeszcze jedna fajne widziałam,ale były ciut za małe:sorry2: Dużo rzeczy mają z UK -te wszystkie nowe bodziaki i śpiochy,w sumie droższe niż w UK,ale jak na polskie realia to i tak się opłaca,a jakościowo dobre:tak: Kombinezon też fajny był cocodrillo nowiutki całość 100 zł,ale bardziej dziewczęcy to nie brałam.

Rubi no ten blok fajny i w centrum w sumie,ale ceny:szok::szok::szok::szok::szok:
Powodzenia w interesech! u nas też różnie z tą pracą K,jeszcze tydziń temu mówił,ze może zaproponują mu inne stanowisko i więcej kasy,a dziś mówi,ze moze zakład będą likwidować:szok::baffled:
Co do krzesełka to przeciez możesz tą tapicerkę obszyć na nowo,o ile jest zdejmowana.Nam się nasza tez podarła i obszylismy.A z nowych to widziałam krzesełka w realu za 169 takie drewniane co później można na stolik i krzesełko rozłożyć:tak:

Jejku ale piekna pogoda:-D:tak::-)

a w sobotę zmieniamy czas,to może przynajmniej nie będziemy wstawać o 5.30 a o 6.30;-)

Madzia ;-)

drewniane krzeselko mam po Jasku ale Monia to kaskaderka i chcialam takie z pasami 5-cio punktowymi i regulacja wysokosci :-)

a praca... zebym tylko miala we wrzesniu gdzie wracac... ale poki co staram sie o tym nie myslec...

reklama
Do góry