Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja tez go widzialam ;D a wiecie, co jest najlepsze, ze my naprawde sie tak zachowujemy ;D ;D ;D
("dajcie tej czekolady, zeby klimat zmienic!" - tu widze siebie najwyrazniej :laugh
No Biedronka, ja tez w szoku jestem. nie moge sie przyzwyczaic : :laugh:ale to nic, ja mysle tak:jak sie pojawi na swiecie to popatrze na nia i sie okaze czy to Fazilka czy Nadia :laugh:
tamarunia na pewno będzie tak jak pisałaś. Jak się urodzi to wtedy zobaczycie, które imię bardziej pasuje. Mnie w każdym razie bardzo podoba się Nadia, a do Fazilki to się nie przyzwyczaiłam, bo jestem na forum od niedawna
A taki widok miałam wczoraj z mojego okna (to duże, to szkoła, w której pracuję). Piotrek (który oglądał ze mną kabaret Hrabi) kazał mi iść po numerek i startować w zawodach ;D ;D ;D
Abryz, zdjecia super! Ja tez uwielbiam fotki maluszkow.
A dzisiaj zescie nastukaly Tyle tematow poruszonych
Ja mialam dzis to nieszczesne kolo i niestety nie poszlo za dobrze Bylo strasznie trudne! Wyniki chyba jeszcze przed swietami! Dola zlapalam potwornego zaraz po tym kole jak siedzialam na zajeciach, ale zaraz po pojechalam sobie z kolezanka na spacerek nad morzem, potem poplotkowalam z mama chwile przez tel i juz mam dobry humorek. To tylko jedno kolo... Poza tym nie ma jeszcze wynikow, moze chociaz kilka punktow dostane...