reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

CO DO TEGO PROGRAMU"NIESFORNE ANIOŁKI"TO MOJA KLUSKA CZASAMI WCALE NIE JEST LEPSZA,ALE NIESTETY NAWET STOSOWANIE NIEKTÓRYCH RAD TEJ BABKI NIE ZAWSZE SKUTKUJE:(NAJGORSZE JEST USYPIANIE MAŁEGO POTWORKA ...PRZED WAKACJAMI JESZCZE PIĘKNIE SPAŁA W SWOIM POKOIKU...JASNE,ŻE NAD RANEM PRZYCHODZILA DO NAS I ZASYPIAŁA PRZY BAJECZCE,ALEW SWOIM POKOIKU,W SWOIM WYRKU,PO WAKACJACH KONIEC I TERAZ SZAŁ MACICY NA ULICY...ZA CHOLERE NIE CHCE TAM SPAC:))))ALE OD 2 NOCY JESTEM TWARDA I TAM JĄ USYPIAM:)))MIEJMY NADZIEJĘ,ZE BĘDĄ EFEKTY:))))

reklama
No to ja sie pochwale, ze zaliczylam dzis kolejne 3 rzeczy :) Jeszcze jutro 1 najtrudniejszy egzamin o 9 - trzymajcie kciuki :)
Mam ogromnego stresa!!!

A+T+?, trzymam kciuki. Egzaminy w ciąży, to podwójna adrenalina. Kończyłam logopedię z Piotrkiem w brzuchu i czasami byłam Einsteinem, a czasami głupim Jasiem (wtedy nic mi nie wchodziło do głowy). Ale będzie dobrze!!!

a+t tylko sie nie steasuj niepotrzebnie, na co ci nerwy? Maluszkowi one nie wskazane. My trzymamy kciuki, a ty daj znać jak ci poszło. Moja siostra tez, bidulka ma teraz sesje i siedzi nad książkami.
Oj jak to dawno było, te sesje wszytkie.....

MAM FEEEEERIEEEEEEE :D
Wszystko zaliczone :) Od razu dzis jedziemy do meza siostry po ciuszki dla Ali i inne rzeczy dla niej i zaczynam mocno myslec i szukac info o wszystkim :) a jutro moze juz do sklepow na zakupy :D
Tyle na to czekalam :) i sie doczekalam :D
Ale wykonczona jestem na maxa. Dzis spalam z 4 godziny i w mega stresie :( Wlasnie mi sie w glowie strasznie kreci, wiec jem i sie klade na troche...

Super a + t! Córcia będzie z Ciebie dumna! To teraz zasłuzony odpoczynek i szaleństwo zakupowe ;D

reklama
Do góry