reklama
Dzieki dziewczyny, kochane jestescie
Zdrzemnelam sie troche, zaraz zjem obiadek, potem na korki (w czasie ktorych licze, ze dostane obiecane ciuszki dziewczece, bo znajomej mamy dzieci z korepetycji
) i do meza siostry po ubranka i rzeczy dla malenstwa. Rany jak sie ciesze 
A jutro przyjezdzaja moi rodzice i pomoga nam troszke uporzadkowac domek (bo ja niebardzo chce sie przemeczac, a maz wlasnie dopiero zdjal gips po zwichnieciu i jeszcze jest troche chory na zapalenie gardla), ponaprawiac pare rzeczy - moze nas napadnie na tapetowanie w piatek - ale watpie, ze zdazymy wszystko na raz.
Zdrzemnelam sie troche, zaraz zjem obiadek, potem na korki (w czasie ktorych licze, ze dostane obiecane ciuszki dziewczece, bo znajomej mamy dzieci z korepetycji
A jutro przyjezdzaja moi rodzice i pomoga nam troszke uporzadkowac domek (bo ja niebardzo chce sie przemeczac, a maz wlasnie dopiero zdjal gips po zwichnieciu i jeszcze jest troche chory na zapalenie gardla), ponaprawiac pare rzeczy - moze nas napadnie na tapetowanie w piatek - ale watpie, ze zdazymy wszystko na raz.
T
Tamarunia
Gość
ja rowniez gratuluje!!!!!jak bedziesz miala mozliwosc to pokazuj ciuszki :laugh:
reklama
Dzis mama dzwoniła od mojej młodej cioci, ktora ma teraz jeszcze sama male dziecko, ze bede miala od niej tez ciuszki. To kolejna obietnica. Mam nadzieje, ze bedzie spełniona. Moja mamunia tez zaczyna buszowac po takim duzym cuchlandzie gdzie sa super rzeczy to moze sie troche tego uzbiera ;D
Podziel się: