reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

A ja od teściowej wczoraj dostałam pełno ciuszków, kocyk, recznik do kąpieli. Póżniej pstryknę zdjęcia.Teściowa dała dla malucha na walentynki. :laugh:
Moja córciai dostała "Opowieści z Narnii" - w twardej okładce - super ( też na walentynki) :laugh:

reklama
A mój mały za chwilę jedzie do teściów na ferie (100km. od domu). Będę tęsknić, ale remont przede mną :-)

ale Ty masz gosiek fajnie z ta tesciowa :) Pozazdroscic ;)
A ja wspolczuje remontu abryz. My wlasnie skonczylismy malowanie i tapetowanie pokoiku dla malutkiej. Jeszcze polakierowac meble zostalo. A co nerwow bylo, bo pierwszy raz tapetowalismy, sciana pod spodem do dupy, pelno dziur, farba i tynk odchodzily. Ale jakos wyszlo, jeszcze potem sie poprawi i koniec. To i tak tylko najwyzej na 3 lata (mam nadzieje, ze potem juz bedziemy mieszkac we wlasnym mieszkanku)

A+T widziałam, ze na kwietniókach wklejałas zdjęcia pokoika dziedzinnego w trakcie remontu - a może by tak u nas zalożyć wątek - Kącilk naszych dzieci? i wklejac zdjęcia ich pokoików. ja już się nie moge doczekac aż zaczne przygotowywac pokoik :)
a+t jak skończycie remont to porób zdjęcia i weź prosze wklej je :)
Uwielbiam oglądac pokoiki dla dzieci.

ok głuszek. Moze zaczne nowy watek? Ale to chyba jak bedzie juz gotowe. Chyba, ze chcecie poogladac etapy roboty, bo pstrykam tam co jakis czas zdjecia, zeby potem sie posmiac, porownac i miec pamiatke. :)

Pstrykaj!!!
To naprawde super rzecz. jak myśmy mieli remont w wakacje to fotografowałam wszystkie etapy i super wyszedł z tego efekt!!! mam te zdjęcia w pracy - jak wróce z L4 to je sobie przeslę na domowy komp i powklejam.
Potem będziesz miała fajną pamiatkę i dokument jak to było przedtem a jak slicznie jest teraz, hihih

Niestety nie pstryknelam jak wygladalo przed remontem :( Gdzies mam chyba fotke fragmenciku starej ciemnej tapety, ale nawet nie moge tego zdjecia znalezc :(

Mam lenia, okropnego. Mimo zwolnienia i ferii, muszę iść do pracy. Bardzo "uwielbiam", kiedy mnie ściągają, bo mają problem. Poleżałabym sobie :-(

dziewczyny mam takie pytanie mam kolezanke ktora jest w ciazy w 28 tygodniu czyli zaszla kolo sierpnia pisze tu bo to tez majowka no i oczywiscie z mezem ale ona sie martwi tym iz w lutym tamtego roku miala upojna noc z mezczyzna innej narodowosci ciemnoskory(czarny)no i zastanawia sie czy dziecko moze sie urodzic ciemnoskore?dodam ze w ciaze zaszla w sierpniu czyli po pol roku od tamtej nocy?mi sie wydaje ze to oczywiste ze nie ale moze wiecie cos na ten temat bo przeciez plemniki bardzo krotko zyja?

reklama
Do góry