reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
ale masz super a+t+ ze sobie mozesz na spacer nad morze pójść :) ja w tej Łodzi to ani gór, ani rzek, ani jezior ani nic :/

a+t zobaczysz że będziesz miała zaliczone :) ja też czasami tak mam, najpierw miałam doła a potem niespodzianka :) coprawda tylko 3 ale zawsze zaliczenie ;) My tu z Amelką trzymamy za Ciebie kciuki :)

A+t+?, będzie dobrze!!!
Byłam dziś z Piotrkiem u dentysty. Piotrkowi zaleczyła dwie 6, mi jedną. Powiedziała, że jak na ciążę, to zęby i dziąsła mam extra. Ucieszyło mnie to bardzo :-)

Dzieki dziewczyny. Z morzem mam super, a pogoda byla taka sobie, troche nawet pokropil malenki deszczyk, ale bylysmy tak zdesperowane ze i tak polazilysmy nad woda, a towarzyszyl nam mlody labedz - cala droge plynal sobie nad samym brzegiem, 1,5m od nas, rownolegle z nami... Smialysmy sie, ze to pewnie ktos jakis podsluch zalozyl i to jest jakis wysiegnik z lodzi podwodnej, ktora jest dalej hahaha, bo az niesamowite to bylo, ze tak dlugo z nami plywal.
Jesli chodzi o kolo to niestety nie ma czegos takiego jak "zaliczenie". Ile punktow sie dostanie - tyle potem sie sumuje do calosci i z tego jest ocena, takze to co skopalam to skopalam i nic mi nie pomoze :( Wieczorem znow dopadlo mnie zalamanie z tego powodu, no ale trudno, jakos to bedzie... Jeszcze jedno kolo i egzamin z tego przedmiotu. Poza tym to tylko studia ;)
Abryz, ale Ty dzielna jestes, ze jeszcze na tym etapie ciazy do dentysty chodzisz. Ja mam szczescie i tez ani zeby ani dziasla mi nie dokuczaja. Jedynie co, to ostatnio osemkom sie przypomnialo, ze mozna by jescze troche sie wygrzebac z dziasel ;)

Chłopaki poszli na mierzenie alby. Potem pojadą na zakupy. Ja piorę, bo już szafę mam. Przeraża mnie prasowanie. Nienawidzę :p

Ja też zaczęłam wreszcie odwiedzać dentystę (nienawidze chodzić i panicznie sie boję) - mam 7 dziur!!! 2 już zaleczone jeszcze 5. Przestraszyłam się tą groźbą wczesniejszego porodu i dlatego się wreszcie wybrałam bo tak sobie pomyślałam że byo śmiesznie gdyby mnie na porodówce zaczęły zęby nagle boleć... hihih)

A+T to chyba chodzi o przymiarke alby, a alba to taki stroj specjalny , ktory sie naklada na komunie, jest jednakowa dla dziewczyne i chkopcow.tak czy nie?no a syn Abryz idzie w maju do I komunii.
A ja w poniedzialek ide do dentysty ::)fuj

reklama
Tamarunia, masz rację - alba to szatka do I Komunii, a ta już 21 maja. Chyba zdążę urodzić :-)

Do góry