reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Po wizycie u ginekologa.

jak to nie chce Ci dać zwolnienia????!!! :-[ nie słyszałam o lekarzu który by po 27 tc odmówił wypisania l4, zamiast się męczyć i toczyć do pracy idz do jakiegoś rozumnego lekarza który ma w sobie choć trochę empatii i bez problemu Ci wypisze L4, podpytaj znajome napewno takiego znają i chodz do jednego po zwolnienie a do tej gburowatej baby niech już dokończy z Tobą tę ciążę.
mój lekarz coprawda też nie jest jakiś mocno wylewny ale nigdy nie odmówił mi zwolnienia nie mówiąc już o tym że cierpliwie wyjaśnia mi wszystkie nawet te najgłupsze wątpliwości (zresztą mówi że lekarz który traktuje jakieś pytanie jako głupie sam jest głupi)
a taka gburowatość to chyba cecha bab bo ja ostatnio jak byłam u gin zastępczej (bo mój był chory) to usłyszałam min. że dupa mi urosła (miło nie)

reklama
byłam u ginki, stwierdziła ze rozwarcie sie powiększa, ale juz 30 tydzień więc do przodu, no i znowu stan zapalny, buuuu

azik od czego to rozwarcie Ci się powieksza?? skoro masz rozwarcie i stan zapalny, to nie powinnaś iść do szpitala?? ja się na tym nie znam za dobrze, ale może lepiej dla Dziecka??

hej iwka31 - mogę wstawić dla Ciebie parę zdjątek z zaśnieżonej Szklarskiej Poręby (Sylwestrowe) jeśli chcesz :)
a co do gazetek - to ja dostałam ogromny stosik od 2 koleżanek - wprawdzie z 2005 i 2004 r. ale też mi się fajnie czytało i jakoś tak oswoiły mnie z tematem "dziecko" - po ich przeczytaniu w stosunku do mojego męża czuję się jak ekspert ;) podsunąłam mu też parę artykułów, tj, przyczepiałam je do ekranu jego kompa a potem 100 razy pytałam czy już przeczytał i dla świętego spokoju coś czytał ;)

och i Osinka się pojawiła po małej nieobecności!!! :D

powiem ci że moja ginka jest bardzo za szpitalem... ale ja póki jeszcze uda mi sie wybronić to się bronie, wiem że jak pójdę to będa małe szanase na wyjście przed porodem, a tu mam Piotrusia :)

ja wiem że oni chca jak najlepiej, ale ja do szpitala ma 7 minut taxi, w każdej kryzysownej sytuacji - a u siebie potrafię ją wyczuć szybko dojerzdzam, nie potrafię leżeć...
tym razem unikam izby przyjęc jak mogę, jakbym poszła od razu na izbe to by mnie zatryzmali, a tak dostałąm leki, "wypoczywam" na ile moze dać wypocząć 20 miesieczne dziecko :)

Ja ostatnio zaproponowałam moim sąsiadom przykuć do kaloryfera... Nie mam odwagi tego proponować Tobie Azik, bo jak się spotkamy (wkońcu), to mi przyłożysz ... :laugh: :laugh: :laugh:

koga pisze:
hej iwka31 - mogę wstawić dla Ciebie parę zdjątek z zaśnieżonej Szklarskiej Poręby (Sylwestrowe) jeśli chcesz :)
a co do gazetek - to ja dostałam ogromny stosik od 2 koleżanek - wprawdzie z 2005 i 2004 r. ale też mi się fajnie czytało i jakoś tak oswoiły mnie z tematem "dziecko" - po ich przeczytaniu w stosunku do mojego męża czuję się jak ekspert ;) podsunąłam mu też parę artykułów, tj, przyczepiałam je do ekranu jego kompa a potem 100 razy pytałam czy już przeczytał i dla świętego spokoju coś czytał ;)

och i Osinka się pojawiła po małej nieobecności!!! :D

też mam kilka reklamówek gazet od dwóch koleżanek :)
a osinka zagości tu na stałe i będzie pobijac rekordy w statystyce ;)

reklama
Do góry