reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Po wizycie u ginekologa.

Nie zazdroszczę Wam tych problemów z lekarzami :( Moja dr jest po prostu rewelacyjna - zwolnienie chciała mi dać zaraz na początku, bo twierdzi, że w ciąży trzeba zająć się sobą i nacieszyć, a nie siedzieć w robocie do nocy, tyle że ja nie pracuję i akurat mnie to nie martwi.

Mam nadzieję, że Wasze problemy z lek. jak najszybciej się rozwiążą żebyście się niepotrzebnie nie denerwowały.

reklama
Nio, fajnie by było...

Chętnie chodziłabym do pracy, bo lubię ją, ale nie bardzo komfortowe warunki jeśli chodzi o pójście na przerwę w dowolnym momencie czy wygodną pozycję...

A teraz kiedy maleństwo zaczęło się rozpychać i "wkładać się" pod żebra :-) to juzupełnie średnio...
Na razie mam zwolnienie na tydzień od internisty, zobaczymy.

poszaleli ci ginekolodzy, jak kobieta w siódmym miesiacu może nie dostać zwolnienia, może twój ginekolog jest facetem, albo nigdy nie miała dzieci???

ja miałam pracować do 22 grudnia, ale mi nie wyszło..

dzisiaj wystawiłam dzieciom oceny i przekazałam pracę mojej następczyni...
ciezak przed nią praca, dzieciaki od 1,5 mieisąca nie miały polskiego...

Ja też byłam dzis u gin i nie jestem nastawiona pozytywnie :(
Przy każdej wizycie dzidziolek ma jakies zwolnienia akcji serca, a potem wraca do normy. Z tego powodu robiłam w grudniu badanie doplerowskie, które wykazało, ze wszystko jest ok. Mam się nie martwić, bo to możliwe, że od leżenia na wznak. A ja i tak się martwię :( Niestety!
Poza tym wyniki moczu też nie są rewelacyjne, chyba za mało piję... :(

Mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze....

mokkate, a czego za mało pijesz...

czy twój gion czytał ustawę antyalkoholowa ;D

a powaznie - spoko, będzie dobrze nasze dzidzie juz za parę tygodni będa z nami całe i zdrowe :)

azik pisze:
poszaleli ci ginekolodzy, jak kobieta w siódmym miesiacu może nie dostać zwolnienia, może twój ginekolog jest facetem, albo nigdy nie miała dzieci???

facet prędzej zrozumie niż zgorzkniała baba, ale w pełni zgadzam się z azik że coś jest nie halo jak kobiecie w 7 msc odmawia się zwolnienia
catherinka idz ty kobieto do jakiegoś lekarza z ludzkimi uczuciami a nie do tego cyborga w spódnicy i poodpoczywaj w domciu bo już czas najwyższy bez względu na to jak bardzo lubisz swoją pracę

jak ja lubie byc miło zaskakiwana......wczoraj bedac u Agawy dowiedziałam sie ze mój ginekolog jest zastepca ordynatora...niby nic,a jednak....:):):):):)....zawsze to "lepsza" opieka :)

reklama
Do góry