reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Po wizycie u ginekologa.

właśnie wrósciłam z 3d - dzidzi zdrowy , jajka pokazał twarzy nie chciał więc nie mam co wklejać , przepływy mózgowe ok serducho też ma się świetnie nerki bardzo dobrze , wody płodowe i łożysko też dobrze, szyjka 3 cm wiec powinna wytzrymać

brzuch mi sie spiął 2 razy podczas badania tak jak zwykle to robi i pani dr stwierdziła że to typowy skurcz braxtona-hicksa tzw. przygotopwujący

dzidzi ma 40 cm i 2100 g waży jak 1,5 tyg większy :)

reklama
Ja tez dzis bylam na Usg. Wczesniej bylam przekonana i lekarz tez ze to dziewczynka. Dzis pokazal sie w calej okazalosci chlopak. 1500g i cala reszta prawidlowa.
Lekarz stwierdzil ze jak na 7 miech to mam maly brzuch ale pomiary wyszly prawidlowo i nie ma sie co martwic.
Teraz szukam imienia dla chlopca. Miala byc Julka...... hmm

osinka pisze:
a tak się agao denerwowałaś! maluch powinien Ci dokopać za to, że go stresujesz :laugh:
oj już nieraz mi dokopał
dzisiaj dowiedziałam się co tak wygina pod skórą brzucha i najczęściej wędruje jedo pupa a nogami odpycha isę od wątroby ::)

Milla pisze:
Ja tez dzis bylam na Usg. Wczesniej bylam przekonana i lekarz tez ze to dziewczynka. Dzis pokazal sie w calej okazalosci chlopak. 1500g i cala reszta prawidlowa.
Lekarz stwierdzil ze jak na 7 miech to mam maly brzuch ale pomiary wyszly prawidlowo i nie ma sie co martwic.

może Julian ;D

my jedziemy we wtorek na USG do Zabrza, cieszę się, bo jedziemy do super lekarza, w końcu będę dokładnie wiedzieć ile moja glisda waży i ma wzrostu :laugh:

czekamy na relacje

Mirek pierwsze o co zapytał jak weszliśmy do gabineu zapytał o wagę - masakra babka nie zdążyła przyłożyć głowicy a ten już niecierpliwy ;D

reklama
iwosz pisze:
Milla pisze:

może Julian ;D

Tez nad tym myslalam :)

Do góry