reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Po wizycie u ginekologa.

hbs - to raczej hormonalny brak samokontroli ;)
ale czytałam ze bada się to po 35 tyg., co by aktualne było

reklama
Maga....zawsze mi sie wydawało ze imie dla dziecka wybieraja rodzice..... :)...mam nadzieje ze WOJNA zakonczyła sie 1:0 dla Was...

kasiula matula pisze:
pobolewał mnie troszke dołem brzusio ale nie wiedzialam ze to az takie poważne
a to już jakieś skurcze  ::)

współczuję Kasiula! leż i odpoczywaj!
cholera! ja wczoraj tez zgłaszałam ginowi silne bóle brzucha w nocy, a on stwierdził, że to prawidłowe :mad: nie zrobił mi usg! buuu, cholera spieszył się gdzieś wrrrrrr
dobrze, że ja i tak więcej leżę niż chodzę

ciekawe czemu w nocy kiedy powinien być pełen relaks ale ja też tak niestety mam więc to może normalne ???????????

no właśnie nie wiem czemu najbardziej mnie boli w nocy, jak się przekręcam z boku na bok to mnie ból niekiedy budzi
w dzień też mnie pobolewa, na szczeście nie mam tych bóli non stop

Osinka - to pewnie więzadła tak ciągną. U mnie, swego czasu, obracanie się z jednego boku na drugi trwało ładnych parę minut i było prawdziwą gimnastyką ;D

iwosz pisze:
Osinka - to pewnie więzadła tak ciągną. U mnie, swego czasu, obracanie się z jednego boku na drugi trwało ładnych parę minut i było prawdziwą gimnastyką  ;D

mam nadzieję ;) ostatnio non stop histeryzuję, chyba przez te szopki z kolanem stałam się przewrażliwiona! już mój mąż wczoraj na mnie jazgotał ;) kazał przestać myśleć o pierdołach i zająć się czytaniem gazet dzieciowych i robieniem listy zakupów dla dziecka ;)

reklama
mokkate pisze:
A poza tym dzidziuś w nocy się nudzi- nic go nie huśta, bo mama w bezruchu. No to rozrabia!!!

moja nie bała się dziś w nocy nawet ręki ojca ;) najpierw go obkopała po nerkach, a potem wiła się pod jego ręką ;) obudziła mnie po 1 w nocy i nie spałam do 3 ;D
o 7 chciałam zasnąć, jak mąż poszedł do pracy i nici!!! zaczęła się poranna gimnastyka!

Do góry