Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moga byc plamienia podczas implantacji i chwile po. Pozniej zdarzaja sie plamienia np z powodu niskiego poziomu progesteronu i wtedy lekarz przepisuje duphaston lub luteinrCześć dziewczyny, mam pytanie czy na początku ciąży występują plamienia, wszędzie piszą że oznaką ciąży jest brak miesiączki ale czy to jest tak ze nic nie ma nawet plamień czy może one jednak są i to normalne. Jak to było u Was?
WitajCześć dziewczyny, mam pytanie czy na początku ciąży występują plamienia, wszędzie piszą że oznaką ciąży jest brak miesiączki ale czy to jest tak ze nic nie ma nawet plamień czy może one jednak są i to normalne. Jak to było u Was?
Cześć dziewczyny, mam pytanie czy na początku ciąży występują plamienia, wszędzie piszą że oznaką ciąży jest brak miesiączki ale czy to jest tak ze nic nie ma nawet plamień czy może one jednak są i to normalne. Jak to było u Was?
Witam. A czy dużo miała Pani tej krwi ? Ja też jestem w ciąży i mam plamienia takie brunatne A dziś była krew i boję się najgorszegoWitaj
W moich dwóch pieszych ciążach plamienia praktycznie nie było, jedynie ok 5-6 tydzień takie małe brunatne kropki, które ciężko nawet nazwać plamieniem. W trzeciej ciaży podobnie, przy czym w 18 tygodniu pojawiło się brunatne ewidentne plamienie i było oznaką obumarcia płodu. Teraz jestem w ciąży czwartej i plamienie towarzyszyło mi od 6 tc niemal przez cały pierwszy trymestr. Początkowo brunatne, a ok 12 tyg żywa krew i skrzepy. Cały czas jestem na duphastonie. Każda ciąża jest inna, z plamieniami jest różnie, na pewno jednak każde niepokojące plamienie należy skonsultować i podejść na spokojnie, gdyż nie każde jest oznaką czegoś złego![]()
Może to krwiak? Bardzo czesto pojawiają sie w początkach ciąży. Nie koniecznie musi zagrażać ciąży. Zależy gdzie jest i jaki duży.Witam. A czy dużo miała Pani tej krwi ? Ja też jestem w ciąży i mam plamienia takie brunatne A dziś była krew i boję się najgorszego