reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Jeżyk a warto oglądać ta czwartą serię Skazanaego..? My skończyliśmy na 3-ciej i podobno mówią, że kolejna nudnawa (?)

My wczoraj ochrzciliśmy Wronikę :-) Było super, tylko, że mała bała się takiej ilości ludzi w domu i każde wejście do pokoju imprezowego kończyło się płaczem i szybką ewakuacją ;-) Dziś odpoczywamy, na zewnątrz w końcu piękna pogoda ( już wczoraj było dosyć ładnie )więc pewnie zabiorę ferajnę i wybędziemy na plac zabaw.

megusek wiadomo że pierwsza część zawsze najlepsza jak we wszystkich filmach, ale mi się czwarta też podobała i też dużo elementów zaskoczenia i sytuacji którychw ogóle bym się nie spodziewała więc jeśli lubisz skazanego to polecam warto oglądnąć:tak::tak:

No u nas dziś też piekna pogoda!!!! w końcu

Cześć. wczoraj dziadki zabrali kacperka po kościele do siebie a ja korzstając z okazji że brzydka pogoda i że telewizor wolny od bajek oglądnęłam sobie 4 sezon Skazanego na śmierć (uwielbiam ten film) i tak się wciągnęłam że ogladnęłam 22 odcinki do 23 wieczorem :-p no ale nie mogłam sie

Jezyku kinomanko :-D ale je tez jestem serialowa skazanego skonczylam po2 serii musze nadrobic

Cześć. wczoraj dziadki zabrali kacperka po kościele do siebie a ja korzstając z okazji że brzydka pogoda i że telewizor wolny od bajek oglądnęłam sobie 4 sezon Skazanego na śmierć (uwielbiam ten film) i tak się wciągnęłam że ogladnęłam 22 odcinki do 23 wieczorem :-p no ale nie mogłam sie oderwać.

A mój Piotrek wczoraj z imprezy przyniósł mi autograf Szymona Wydry specjalnie z dedykacją dla mnie:-p:-D lubię go więc się cieszę
Dolaczam do fanow skazanego na smierc:-DMam juz 4 sezon na laptopie ale nie mam czasu zeby obejrzec:baffled:
0017795676.gif

Dolaczam do fanow skazanego na smierc:-DMam juz 4 sezon na laptopie ale nie mam czasu zeby obejrzec:baffled:
0017795676.gif

moj maz jest wielkim fanem tego... :sorry: sciagal sobie odcinki na dugo przedtym jak pojawily sie w TV... ja troszke podgladalam z nim...

tym co nie ogladaly wszystkich odcinkow zdradzac zakonczenia nie bede ale napisze tylko ze chyba warto obejrzec 4 sezon bo zwroty akcji sa naprawde zaskasujace nieraz :tak:

my byliśmy prawie 3 godziny na dworze, trzeba korzystać z pogody:tak::tak: teraz jemy rosołek i potem idziemy jeszcze na dwór jak kacperek się wyspi bo biedny zmęczony.
Jeszcze tylko dziś i już jutro będę miała swojego męża na trzy dni, strasznie się za nim stęskniłam

reklama
Dziewczyny a ja szaleję, bo wyszło SIMS 3 :D
Truje mężowi non stop, myślę, że do końca miesiąca nie wytrzyma i mi kupi, a jak nie to sama sobie kupię, o.
Ostatnio grałam znowu w Heroes V na latopie jak młoda spała, to trochę odżyłam. I odpoczęłam :)
Taki już ze mnie maniak komputerowy :) Narazie mam przerwę z książkami to sobie znajduję zajęcia.

Ostatnia edycja:
Do góry