reklama
Jeżyk a warto oglądać ta czwartą serię Skazanaego..? My skończyliśmy na 3-ciej i podobno mówią, że kolejna nudnawa (?)
My wczoraj ochrzciliśmy Wronikę :-) Było super, tylko, że mała bała się takiej ilości ludzi w domu i każde wejście do pokoju imprezowego kończyło się płaczem i szybką ewakuacją ;-) Dziś odpoczywamy, na zewnątrz w końcu piękna pogoda ( już wczoraj było dosyć ładnie )więc pewnie zabiorę ferajnę i wybędziemy na plac zabaw.
My wczoraj ochrzciliśmy Wronikę :-) Było super, tylko, że mała bała się takiej ilości ludzi w domu i każde wejście do pokoju imprezowego kończyło się płaczem i szybką ewakuacją ;-) Dziś odpoczywamy, na zewnątrz w końcu piękna pogoda ( już wczoraj było dosyć ładnie )więc pewnie zabiorę ferajnę i wybędziemy na plac zabaw.
megusek wiadomo że pierwsza część zawsze najlepsza jak we wszystkich filmach, ale mi się czwarta też podobała i też dużo elementów zaskoczenia i sytuacji którychw ogóle bym się nie spodziewała więc jeśli lubisz skazanego to polecam warto oglądnąć

No u nas dziś też piekna pogoda!!!! w końcu

No u nas dziś też piekna pogoda!!!! w końcu
ana545
Mama Gabrysia
poczytaj regulamin
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lutym-f241/regulamin-18985/ ;-):-)
Dziewczynki wszystko jest w regulaminie rzeczywicie

ana545
Mama Gabrysia
Cześć. wczoraj dziadki zabrali kacperka po kościele do siebie a ja korzstając z okazji że brzydka pogoda i że telewizor wolny od bajek oglądnęłam sobie 4 sezon Skazanego na śmierć (uwielbiam ten film) i tak się wciągnęłam że ogladnęłam 22 odcinki do 23 wieczoremno ale nie mogłam sie
Jezyku kinomanko

Dolaczam do fanow skazanego na smiercCześć. wczoraj dziadki zabrali kacperka po kościele do siebie a ja korzstając z okazji że brzydka pogoda i że telewizor wolny od bajek oglądnęłam sobie 4 sezon Skazanego na śmierć (uwielbiam ten film) i tak się wciągnęłam że ogladnęłam 22 odcinki do 23 wieczoremno ale nie mogłam sie oderwać.
A mój Piotrek wczoraj z imprezy przyniósł mi autograf Szymona Wydry specjalnie z dedykacją dla mnielubię go więc się cieszę

Dolaczam do fanow skazanego na smiercMam juz 4 sezon na laptopie ale nie mam czasu zeby obejrzec
![]()
moj maz jest wielkim fanem tego...

tym co nie ogladaly wszystkich odcinkow zdradzac zakonczenia nie bede ale napisze tylko ze chyba warto obejrzec 4 sezon bo zwroty akcji sa naprawde zaskasujace nieraz

aga221122
mama Jurandzika :))
a dla mnie ten serial zrobił się taki sam naciągany jak lost, 1, 2 sezon rewelacja, 3 jeszcze ujdzie a 4 do kitu, nie da się tego oglądać. Lost to pobił już wszystko.
my byliśmy prawie 3 godziny na dworze, trzeba korzystać z pogody
teraz jemy rosołek i potem idziemy jeszcze na dwór jak kacperek się wyspi bo biedny zmęczony.
Jeszcze tylko dziś i już jutro będę miała swojego męża na trzy dni, strasznie się za nim stęskniłam

Jeszcze tylko dziś i już jutro będę miała swojego męża na trzy dni, strasznie się za nim stęskniłam
reklama
larkaa
Fanka BB :)
Dziewczyny a ja szaleję, bo wyszło SIMS 3 
Truje mężowi non stop, myślę, że do końca miesiąca nie wytrzyma i mi kupi, a jak nie to sama sobie kupię, o.
Ostatnio grałam znowu w Heroes V na latopie jak młoda spała, to trochę odżyłam. I odpoczęłam
Taki już ze mnie maniak komputerowy
Narazie mam przerwę z książkami to sobie znajduję zajęcia.
Truje mężowi non stop, myślę, że do końca miesiąca nie wytrzyma i mi kupi, a jak nie to sama sobie kupię, o.
Ostatnio grałam znowu w Heroes V na latopie jak młoda spała, to trochę odżyłam. I odpoczęłam
Taki już ze mnie maniak komputerowy
Ostatnia edycja: